Шоколадна паста - фаворит серед солодощів як у дітей так і у дорослих. А компанія «Земледар» виготовляє не тільки дуже смачні, але і корисні пасти з клітковини, натурального тертого какао, горішків, насіння і інших інгредієнтів. До складу солодкого не входить цукор, загусники, емульгатори і пальмова олія. Шоколадна насолода максимально натуральна і ідеально підійде для вегетаріанського, веганського і дієтичного харчування. Смачна, легка і корисна - шоколадна паста відмінно смакує з домашнім хлібом, здобою, свіжовипеченим багетом
Ми створили 7 неповторних смаків шоколадних паст з різними інгредієнтами:
Гарбузова паста - смачне поєднання гарбузової клітковини, насіння і шоколаду. Цей продукт допоможе спалити жири і вивести токсини з організму.
Горіхова паста комбінує в собі шоколад з клітковиною трьох горіхів - кедра, мигдалю і волоського горіха. Разом вони поповнять ваші запаси енергії і корисних речовин.
Кунжутна клітковина багата на мікроелементи і вітаміни. Паста позитивно впливає на роботу травної системи і прискорює метаболізм.
Хрусткі макові зернята створюють особливу консистенцію пасти та наділяють її чудодійною користю. Велика частина компонентів знаходяться в легкозасвоюваній формі.
Конопляне насіння містить велику кількість рослинного білка і ряд незамінних амінокислот, які людський організм не може виробляти самостійно. Паста - поєднання меду, какао і безпечного для споживання насіння конопель.
Арахіс – важливий компонент здорового харчування, адже горіхи потрібні для кращої мозкової діяльності, поповнення енергетичних запасів та виведенню токсинів. Арахісова паста відрізняється своєю калорійністю та користю.
Мигдальна паста – вегетаріанський продукт для дітей та дорослих. Продукт містить більше кальцію, рослинний білок та фосфор. Паста сприяє захисту імунітету.
Пропонуємо скуштувати пікантну, натуральну гірчицю “Земледар”.
Органічна приправа має у складі лише мед, сіль та воду, й тому ідеально підходить веганам та сироїдам. Основними активними складовими продукту є гірчичні олії, антибактеріальні сполуки та вітаміни. Приправа наповнить ваші страві пікантністю та ароматним смаком. Гірчицю можна додавати в соуси, маринади та салати, а також до м'яса та сиру.
Спробуйте смачний, духмяний мед, який стане чудовою альтернативою цукру.
Мед “Земледар” - натуральний, наділений особливим смаком і ароматом. Різнотрав'я називають поліфлорним (полі – багато, флора – рослинний світ). Квітковий мед отримують у весняно-літній період. Різнотрав'я вважають цінним медом, адже він зберігає корисні властивості кожної квітки. Поласуйте натуральним медом, що зміцнить імунітет і тонізує ваш організм.