Кокос і шоколад – союз, укладений на небесах! Шоколадна паста з додаванням кокосової стружки та меду – дуже смачний продукт із великим вмістом кальцію, білків, жирних олій та інших корисних речовин. Не містить штучних барвників, консервантів чи підсолоджувачів, що робить її більш здоровою альтернативою магазинним шоколадним пастам. Продукт зручний у використанні та зберіганні, тому що вже готовий до вживання та не потребує додаткової обробки.
Компанія “Земледар” ретельно контролює весь процес виробництва паст: від вирощування інгредієнтів до розфасовки готового продукту.
Виробництво. Шоколадно-кокосова паста виготовляється у день замовлення виключно з натуральних свіжих інгредієнтів з асортименту “Земледар” на екологічному обладнанні. Цукор, барвники, підсилювачі смаку та консерванти не додаються.
Фасування. Перед доставкою шоколадні пасти розливаються у гарні скляні баночки місткістю 200 мл.
Пасту можна їсти, намазуючи на хліб, тости, крекери, оладки або здобу (відмінний перекус для школярів на перерві!), використовувати для приготування домашніх цукерок, брауні, шоколадних бісквітів і тортів.
Підходить як начинка для млинців, вафель або круасанів, крем для сендвіч-печива, заправка для фруктових салатів, топінг для солодких каш і морозива.
Приготуйте кульки-цукерки, які мають велику енергетичну цінність та відмінний смак. Якщо основа для цукерок виходить рідкуватою, додайте трохи кокосової клітковини. Усі інгредієнти (крім кориці) є в асортименті нашого інтернет-магазину.
- мигдаль – 1 скл.
- родзинки – 1 скл.
- шоколадно-кокосова паста – 1 баночка
- кориця – ½ ч.л.
- сіль морська – 1 щіпка
- кокосова стружка для обсипання.
- Усі інгредієнти, крім кокосової стружки, подрібніть у блендері.
- Сформуйте з маси, що вийшла, кульки розміром з волоський горіх і обкачайте в кокосовій стружці.
- Викладіть кульки на тарілку та поставте в холодильник на 30 хвилин.
Натуральні інгредієнти пасти роблять її дієвим імуномодулятором та антиоксидантом, служать активним джерелом енергії. Продукт має антибактеріальні та протизапальні властивості, допомагає покращити кровотворення.
Кровоносна система. Зниження рівня поганого холестерину та ризику розвитку анемії, артеріальної гіпертензії та інфаркту. Очищення крові.
Ендокринна система. Профілактика діабету. Стабілізація цукру в крові, роботи щитовидної залози та менструального циклу. Прискорення метаболізму.
Нервова система. Постачання енергією, покращення концентрації уваги та настрою.
Опорно-рухова система. Поліпшення стану кісткових тканин.
Покривна система. Підвищення пружності та еластичності шкіри.