Шоколадна паста з додаванням меду та гарбузових продуктів – наш найнезвичайніший експеримент – не дуже солодка на смак, рідкувата за текстурою, з відчутними часточками клітковини та повністю натуральна за складом. Підійде для веганського раціону, дитячого столу та кулінарних експериментів.
Компанія “Земледар” ретельно контролює весь процес виробництва паст: від вирощування інгредієнтів до розфасовки готового продукту.
Виробництво. Шоколадно-гарбузова паста виготовляється у день замовлення виключно з натуральних свіжих інгредієнтів з асортименту “Земледар” на екологічному обладнанні. Цукор, барвники, підсилювачі смаку та консерванти не додаються.
Фасування. Перед доставкою шоколадні пасти розливаються у гарні скляні баночки місткістю 200 мл.
Пасту можна додавати у сироїдні домашні цукерки, муси та пудинги, начиняти нею млинці, вафлі та круасани, змащувати сендвіч-печиво, заправляти фруктові салати, намазувати на тости, крекери, бутерброди, доповнювати солодкі каші та морозиво.
Шоколадну пасту можна використовувати у випічці, але поживна цінність корисних інгредієнтів буде зменшуватися. Ми рекомендуємо вибирати десерти, які не передбачають випікання в духовці, або максимально скоротити час температурної обробки пасти.
Корисний і поживний напій з гарбуза доповнить шоколадно-гарбузова паста, надавши йому природної солодкості та чудового аромату какао. Відмінний варіант сніданку!
- свіжий мускатний гарбуз – 200 г
- шоколадно-гарбузова паста – 1 ст.л.
- свіжовичавлений лимонний сік – 0,5 ч.л.
- гарбузове насіння для прикрашання
- вода – на смак.
- Очищений та нарізаний кубиками гарбуз подрібнити у блендері.
- Додати шоколадну пасту, лимонний сік, долити води до бажаної консистенції та знову запустити блендер до повного змішування інгредієнтів.
- Готовий смузі прикрасити гарбузовим насінням.
Інгредієнти пасти мають відмінні антиоксидантні та протипаразитарні властивості. Сприяють схудненню, нормалізації обміну речовин і підвищенню тонусу.
Кровоносна система. Позитивний вплив на судини та згортання крові. Профілактика інфаркту, інсульту, гіпертонії, анемії, атеросклерозу. Підвищення рівня хорошого холестерину.
Ендокринна система. Підвищення імунітету. Прискорення метаболізму, нормалізація жирового обміну. Регулювання рівня цукру в крові та профілактика діабету.
Видільна система. Виведення токсичних речовин. Зменшення гіперактивності сечового міхура.
Нервова система. Підтримання зору. Поліпшення функції пам’яті, активізація розумової діяльності. Усунення втоми та депресії.
Травна система. Виведення шлаків. Підтримання здоров’я печінки та товстої кишки. Зміцнення підшлункової залози.
Статева система. Зменшення симптомів доброякісного збільшення простати. Поліпшення якості сперми та фертильності у чоловіків. Підвищення лібідо. Нормалізація менструального циклу.
Опорно-рухова система. Формування та підтримання здоров’я кісток, зміцнення зубів.