Амарантовий протеїн підходить для вегетаріанців і веганів, а також може бути використаний як доповнення до інших білкових джерел для покращення амінокислотного профілю раціону, підтримання імунітету та краси. Має м'який горіховий смак, нейтральний запах, а його золотистий колір надає стравам особливого відтінку.
Наша компанія докладає великих зусиль, щоб запропонувати покупцям товари найкращої якості, тому до асортименту надходять продукти тільки перевірених і надійних постачальників. Перш ніж прийняти рішення про закупівлю та подальшу співпрацю, ми перевіряємо тестові зразки продуктів та документи, що підтверджують відповідність міжнародним санітарним нормам та якості.
Амарантовий протеїн виготовляється з насіння амаранту, що проходить процес віджиму та вилучення олії при низьких температурах, а також додаткове просіювання. Не містить барвників, ароматизаторів, підсилювачів смаку, хімічних домішок.
Зберігання. Протеїн амаранту зберігається відповідно до всіх санітарних норм в екологічній упаковці.
Амарантовий білок можна використовувати як у повсякденній їжі, так і в спеціалізованому раціоні спортсменів для відновлення та підвищення енергетичного потенціалу.
Ідеально підходить для додавання у смузі та протеїнові коктейлі. Він легко розчиняється і не має яскраво вираженого смаку, тому легко поєднується з фруктами, овочами, ягодами та іншими інгредієнтами. Додавайте його також у йогурт або вівсяну кашу для збільшення білка в ранковому прийомі їжі.
Протеїн можна додавати у випічку для підвищення білкового вмісту (бажано поєднувати з іншими видами борошна, щоб досягти гарної текстури), а також готувати домашні протеїнові батончики. У поєднанні з вівсяними пластівцями, горіхами, медом або сиропом виходить зручний і поживний перекус.
Інші ідеї: салати з білковими добавками, оладки, протеїнові омлети.
Такий смузі-боул стане ситним і поживним сніданком чи перекусом. Амарантовий протеїн використовується для насичення страви білком, а додавання ягідного компоту надає страві свіжості та натуральної насолоди без додавання цукру.
Інгредієнти:
- банани заморожені – 1 шт.
- ягоди заморожені (чорниця, малина, полуниця) – 1/2 скл.
- протеїн амарантовий – 1 скл.
- молоко мигдальне – 1/2 скл.
- олія горіхова – 1 ст.л.
- мед чи агава – 1/2 ч.л.
- компот ягідний густий – 1/2 скл.
- для прикрашання (на вибір): насіння льону або чіа, горіхи, гранола, свіжі ягоди, стружка кокосова.
Спосіб приготування:
- Якщо у вас немає готового ягідного компоту – зробіть його, це недовго! Просто доведіть ягоди з невеликою кількістю води та меду до кипіння, а потім томіть на повільному вогні 5–10 хвилин, доки вони не стануть м'якими та не виділять сік. Остудіть.
- У блендері змішайте заморожені банан і ягоди, амарантовий протеїн, горіхову олію та мигдальне молоко. Збийте до кремової консистенції.
- Вилийте суміш у глибоку тарілку. Полийте ягідним компотом зверху.
- Посипте зверху насінням чіа, горіхами, гранолою або кокосовою стружкою для текстури та додаткової користі. Можна прикрасити свіжими ягодами.
Завдяки особливій структурі та наявності рослинного білка продукт легко засвоюється, тому рекомендований для включення до раціону дітей, підлітків, веганів і просто активних людей.
- Опорно-рухова система. Профілактика остеопорозу. Нарощування та відновлення м'язів, підтримання їх структури та оптимальної роботи. Зміцнення кісткової тканини та зубів.
- Ендокринна система. Імуностимулюючий, протизапальний та протипухлинний ефект. Допомога у виробництві гормонів щитовидної залози. Зміцнення захисних функцій організму.
- Кровоносна система. Поліпшення кровообігу та роботи серця, зниження рівня «поганого» холестерину (LDL) у крові та ризику серцево-судинних захворювань. Нормалізація артеріального тиску.
- Покривна система. Користь при шкірних захворюваннях. Сприяння швидкому загоєнню ран та розгладжуванню рубців. Допомога у синтезі колагену та підтримання структури тканин.
- Нервова система. Поліпшення когнітивних функцій та підтримання стабільного психоемоційного стану, зниження рівня стресу. Допомога у синтезі нейротрансмітерів.
Варто пам’ятати, що протеїн не є ліками, а лише підтримуючим засобом. Слідкуйте за самопочуттям після прийому продукту та консультуйтеся з фахівцями (дієтологами, терапевтами).