Конопляний протеїн – один із енергетично найвигідніших та найпоживніших продуктів, що забезпечує близько 30% добової норми білка. Його споживання допомагає підвищити здатність організму синтезувати альбумін у крові, що ідеально підходить для вегетаріанців, веганів та людей з непереносимістю лактози, глютену та сої. Протеїн конопель має землистий горіховий смак. Відрізняється від конопляної клітковини тим, що проходить додаткове просіювання, при якому видаляється більшість вмісту клітковини, залишаючи більш високу концентрацію білка.
Наша компанія докладає великих зусиль, щоб запропонувати покупцям товари найкращої якості, тому до асортименту надходять продукти лише перевірених та надійних постачальників. Перш ніж прийняти рішення про закупівлю та подальшу співпрацю, ми перевіряємо тестові зразки продуктів та документи, що підтверджують відповідність міжнародним санітарним нормам та якості.
Конопляний протеїн виготовляється з насіння конопель, яке проходить процес віджиму при низьких температурах і вилучення олії, а також додаткове просіювання. Не містить наркотичних речовин, барвників, ароматизаторів, підсилювачів смаку, хімічних домішок.
Зберігання. Протеїн конопель зберігається відповідно до всіх санітарних норм в екологічній упаковці.
Стандартне застосування: розчинити 1 ст.л. протеїну в 200 мл води, йогурту чи молока (ідеально підходить мигдальне). За бажанням додати протертий банан. Приймати 1-2 рази на день.
Конопляний білок можна використовувати в рідкому тісті для млинців або хліба, тортів і тістечок. Ви можете замінити до 1/4 борошна в будь-якому рецепті порошком конопляного протеїну, щоб збільшити вміст білка, клітковини, мінералів та корисного жиру. Також ви можете додати конопляний протеїн у смузі, мюслі, різні фруктові та овочеві салати.
Вівсянка – ідеальний сніданок у холодну погоду, і вона ніколи не набридає, адже існує так багато способів її приготувати! Каша з какао та бананом виходить гладкою та шоколадною. Конопляний протеїн додає страві ще більше корисних властивостей, які підтримують організм протягом дня.
- вівсяні пластівці – 55 г
- конопляний протеїн – 1 ст.л.
- конопляне молоко – 250 мл
- какао-порошок – 1 ст.л.
- банан – ½ шт.
- шоколад тертий – на смак
- мигдальна паста – 1 ст.л.
- ядра конопель – 1 ч.л.
- Заваріть вівсяні пластівці в 200 мл молока на середньому вогні (5 хвилин після закипання), часто помішуючи.
- Додайте конопляний білок, какао та решту молока (50 мл). Перемішайте та готуйте ще 5 хвилин.
- Перелийте кашу в миску, доповніть бананом, мигдальною пастою, тертим шоколадом та ядрами конопель.
Конопляний протеїн сприяє антиоксидантній активності, позитивно впливає майже на весь організм, уповільнює старіння. До того ж практично не має протипоказань.
Опорно-рухова система. Сприяння набору та відновлення м’язової тканини. Зміцнення кісток, профілактика остеопорозу.
Травна система. Поліпшення травлення. Відновлення мікрофлори кишківника, поліпшення перистальтики. Очищення печінки. Профілактика та лікування гельмінтозів.
Нервова система. Підвищення стресостійкості. Благотворний вплив на зір. Седативний вплив та покращення якості сну.
Кровоносна система. Зниження ризику серцево-судинних захворювань, закупорки артерій та високого тиску. Підвищення гемоглобіну та еластичності стінок судин.
Покривна система. Поліпшення структури волосся та сприяння росту. Прискорення регенерації шкіри. Стимуляція синтезу колагену. Усунення сверблячки та сухості шкіри, допомога в лікуванні екземи.
Ендокринна система. Прискорення обміну речовин. Нормалізація рівня цукру в крові. Профілактика цукрового діабету. Стабілізація ваги. Зміцнення імунітету.
Варто пам’ятати, що протеїн не є ліками, а лише підтримуючим засобом. Слідкуйте за самопочуттям після прийому препарату та консультуйтеся з фахівцями (дієтологами, терапевтами).