Шоколадна паста з додаванням меду та конопляних продуктів – вельми незвичайні ласощі з великим вмістом білка, незамінних жирних кислот і інших корисних речовин. Цей винахід компанії “Земледар” – не надто солодкий на смак, з приємними кислинкою й гірчинкою; рідкий за текстурою, з відчутними часточками клітковини; повністю натуральний за складом, без будь-яких небезпечних речовин і добавок.
Компанія “Земледар” ретельно контролює весь процес виробництва паст: від вирощування інгредієнтів до розфасовки готового продукту.
Виробництво. Шоколадно-конопляна паста виготовляється у день замовлення виключно з натуральних свіжих інгредієнтів з асортименту “Земледар” на екологічному обладнанні. Цукор, барвники, підсилювачі смаку та консерванти не додаються.
Фасування. Перед доставкою шоколадні пасти розливаються у гарні скляні баночки місткістю 200 мл.
Пасту можна додавати у сироїдні домашні цукерки, муси та пудинги. Вона підходить у якості начинки для млинців, вафель або круасанів, крему для сендвіч-печива, заправки для фруктових салатів, намазки для тостів, крекерів, бутербродів, начинки для солодких каш і морозива.
Шоколадну пасту можна використовувати у випічці, але поживна цінність корисних інгредієнтів може зменшитися при нагріванні. Ми рекомендуємо вибирати десерти, які не передбачають випікання в духовці, або максимально скоротити час температурної обробки пасти.
Конопляна шоколадна паста прекрасно доповнює смак пісочного печива, роблячи його більш м’яким, поживним і корисним. Вона додається вже в кінці як начинка, не піддається термообробці та передає всі свої корисні властивості.
- масло вершкове – 120 г
- цукор коричневий – 100 г
- яйця – 3 шт.
- шоколад чорний – 180 г
- ванільний цукор – 1 ч.л.
- борошно – 1,5 скл.
- какао-порошок – 0,5 скл.
- сіль – 0,25 ч.л.
- розпушувач – 0,75 ч.л.
- шоколадно-конопляна паста – 100 г.
- Вершкове масло кімнатної температури збити з цукром до пишного стану, потім поступово ввести яйця, розтоплений шоколад і ванільний цукор.
- В окремій мисці змішати борошно, какао, сіль і розпушувач.
- Змішати суху суміш з масляною, помістити в холодильник на 30 хвилин.
- Дістати тісто з холодильника. Сформувати кульки розміром з волоські горіхи, викласти на застелене пергаментом деко на відстані 2 см одна від одної та злегка приплюснути.
- Помістити печеньки у розігріту до 180℃ духовку, випікати близько 8 хвилин. Потім дістати з духовки й дати охолонути.
- Змастити половинки печива конопляною шоколадною пастою, з’єднати між собою.
Натуральні інгредієнти пасти роблять її насправді корисними солодощами, рекомендованими при проблемах з травленням, при дієтичному харчуванні або просто для поповнення нестачі білків та вітамінів.
Кровоносна система. Підвищення гемоглобіну, тонусу й еластичності стінок судин. Розщеплення шкідливого холестерину та скупчення тромбів. Нормалізація тиску. Профілактика аритмії, серцевої недостатності, атеросклерозу.
Ендокринна система. Профілактика цукрового діабету. Сприяння схудненню, прискорення метаболізму, зокрема ліпідного обміну. Підвищення опірності організму інфекціям і запаленням. Здатність пригнічувати розвиток стафілококу, стрептококу, кишкової та дизентерійної палички.
Нервова система. Легка заспокійлива та снодійна дія. Допомога при неврозах, частих головних болях, хронічній втомі. Посилення гостроти зору.
Травна система. Активізація діяльності слинних залоз. Профілактика та лікування захворювань підшлункової залози, селезінки, гастриту. Легка жовчогінна та проносна дія. Відновлення мікрофлори кишечника, поліпшення перистальтики. Профілактика та лікування гельмінтозів.
Покривна система. Прискорення процесів регенерації шкіри. Стимуляція синтезу колагену. Усунення свербіння та сухості шкіри, допомога в лікуванні екземи. Надання м’якості й еластичності шкірі та волоссю.