Шоколад і горіхи – одне з найвишуканіших смакових поєднань. Домашня паста ручного приготування “Земледар” – це союз натурального меду, високоякісного какао та продуктів з декількох видів горіхів (волоських, кедрових і мигдалевих). Має повністю натуральний склад і густу консистенцію з украпленням горіхових часточок. Виражений солодко-горіховий смак істотно відрізняється від фабричних аналогів.
Компанія “Земледар” ретельно контролює весь процес виробництва паст: від вирощування інгредієнтів до фасування готового продукту.
Виробництво. Шоколадно-горіхова паста виготовляється у день замовлення виключно з натуральних свіжих інгредієнтів з асортименту “Земледар” на екологічному обладнанні. Цукор, барвники, підсилювачі смаку та консерванти не додаються.
Фасування. Перед доставкою шоколадні пасти розливаються в гарні скляні баночки місткістю 235 мл.
Пасту можна додавати в тісто для солодкої домашньої випічки, у сироїдні цукерки та інші десерти. Вона підходить у якості:
- наповнювача для млинців, вафель, круасанів, печива “горішки”, французьких тостів, запечених яблук;
- заправки для фруктових салатів і попкорну;
- намазки для грінок, крекерів, бутербродів;
- начинки для солодких каш і морозива.
Десерт не потребує випікання, що спрощує його приготування та зберігає всі корисні властивості натуральних продуктів. Банани у поєднанні з шоколадно-горіховою пастою та кокосовою олією утворюють ніжний приємний смак.
- невеличкі банани – 3 шт.
- чорнослив – 150 г
- родзинки – жменя
- горіхи на вибір – 3 ст.л. (+для прикрашання)
- шоколадно-горіхова паста – 1-2 ст.л.
- кокосова олія – 1 ст.л.
- какао-порошок або кероб – 2 ст.л.
- Банани очистити від шкірки, розрізати вздовж, викласти на тарілку.
- Чорнослив, родзинки, горіхи попередньо вимочити у воді, подрібнити в комбайні.
- Додати кокосову олію, какао, шоколадно-горіхову пасту, половинку банана. Збити ще раз.
- Намазати розрізані банани сумішшю, присипати горіхами та дати трохи постояти в холодильнику (1-1,5 години буде досить).
Какао, горіхові клітковини та олії забезпечують приплив бадьорості та поліпшення працездатності. Виступають природним сорбентом, мають протипухлинні властивості та багато інших переваг.
Кровоносна система. Боротьба з атеросклерозом, зниження ризику серцево-судинних захворювань. Поліпшення кровотоку.
Ендокринна система. Нормалізація вироблення інсуліну. Зміцнення імунітету. Регуляція споживання енергії та обміну речовин.
Нервова система. Боротьба з мігренню, зняття спазмів головних судин. Підвищення якості сну, легка седативна дія. Підвищення когнітивних функцій, поліпшення уваги та пам’яті.
Дихальна система. Полегшення перебігу застуд.
Травна система. Очищення ШКТ від шлаків, поліпшення перистальтики та роботи печінки. Полегшення стану при виразках і гастриті. Підвищення поглинання корисних речовин у кишечнику.
Видільна система. Очищення організму від токсинів і нітратів.