Оскільки їсти краще менше та частіше, можна кілька разів на день перекушувати яблучними чіпсами. Це натуральний доступний снек для поповнення організму вітамінами та зарядом енергії (особливо корисний дітям, жінкам, діабетикам і людям із зайвою вагою). Яблучні чіпси "Земледар" не містять консерванти, ароматизатори та цукор.
Компанія “Земледар” ретельно контролює весь процес виготовлення яблучних чіпсів: від догляду за плодоносними деревами до фасування.
Вирощування. Наші яблуні ростуть далеко від великих міст, в екологічно чистій місцевості. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
Виробництво. Для чіпсів використовуються добірні солодкі яблука. Нарізані на тонкі слайси, вони сушаться у професійних дегідраторах при мінімальних температурах (до 40°C), зберігаючи тим самим користь, смак і аромат свіжих плодів.
Зберігання. Продукт зберігається відповідно до санітарних норм і фасується у день замовлення. Покупець отримує свіжі яблучні чіпси з плодів останнього врожаю.
Фасування. В день замовлення товар упаковується в екологічні крафтові пакети.
Чіпси з яблук – це не тільки повноцінний перекус, а й інгредієнт корисних салатів, супів, гарнірів і начинок. Їх можна додавати в молоко, сік, кашу (манну, вівсяну, рисову і т.п.), замочувати на ніч у йогурті або рослинному молоці з пластівцями й ароматними спеціями. Дуже смачно буде кинути пару скибочок сушених яблук у чай.
Як і свіжі яблука, ідеально поєднуються з корицею, медом, морквою, горіхами. Яблучні чіпси можна регідратувати у воді, фруктовому соці або алкоголі.
Вівсяна каша відмінно “перегукується” смаками з яблуками, горіхами та корицею. Спробуйте замінити свіже яблуко сушеним, це надасть страві насиченого фруктового аромату й хрусткості.
- яблучні чіпси – 50 г
- вівсяні пластівці – 1 скл.
- вода – 2 скл.
- горіхи волоські – жменя
- кориця – ¼ ч.л.
- мед – 1 ч.л.
- Вівсянку відварити до готовності у воді 1:2, дати настоятися.
- Додати в кашу горіхи, мед і корицю, перемішати.
- Зверху прикрасити яблучними чіпсами.
Антимікробні й антивірусні властивості, а також вітамін C у складі, роблять яблучні чіпси хорошим допоміжним засобом при лікуванні застуд і запалень. Антиоксиданти запобігають різним захворюванням і очищують організм.
Кровоносна система. Зниження ризику серцево-судинних захворювань, анемії, рівня холестерину в судинах.
Ендокринна система. Підвищення імунітету та метаболізму. Запобігання стрибків цукру в крові після їжі. Участь у виробленні гормонів.
Нервова система. Нормалізація настрою та психологічного стану. Підвищення реакції та функцій мозку. Поліпшення зору.
Травна система. Прискорення травлення та засвоєння корисних речовин. Нормалізація мікрофлори кишечника, запобігання запорам.
Покривна система. Поліпшення стану шкіри, волосся та нігтів, збереження молодості.
Дихальна система. Профілактика застуд. Полегшення доступу кисню до клітин.