Солодкий мигдаль має приємний смак і характерний аромат, що підсилюється після обсмажування. Часто присутній у рецептах високої кухні. Крім неймовірних харчових властивостей, мигдаль ще й дуже корисний, зокрема для спортсменів і людей, що дотримуються рослинної дієти.
Компанія "Земледар" ретельно перевіряє якість продукції у постачальників, перш ніж прийняти рішення про закупівлю та подальшу співпрацю.
Тестові зразки. Тестові зразки та наявність документів, що підтверджують відповідність міжнародним санітарним нормам і високій якості, – обов'язкові умови покупки горіхів імпортного походження. Наша компанія докладає великих зусиль, аби запропонувати покупцям товари найкращої якості.
Зберігання. Продукт злегка підсушується і зберігається відповідно до санітарних норм. Очищується і фасується у день замовлення. Покупець отримує свіжі мигдальні горіхи з останнього врожаю.
Фасування. В день замовлення товар упаковується в екологічні крафтові пакети.
З мигдалю можна виготовити чудове веганське масло, молоко, преміальне борошно та делікатесні марципани. Для приготування горіхової пасти використовуйте мигдаль з крихтою лаванди, ванілі та меду.
Їжте його сирим і смаженим, додавайте в салати, смузі, варення, м’ясні страви й соуси. Дуже смачний перекус – мигдаль, обсмажений з медом, сіллю, кунжутом і каєнським перцем. Добре поєднується з абрикосами, вишнями та грушами.
Солодкий мигдаль надає чудового аромату здобній випічці, бісквітам, мафінам, млинцям і популярному мигдалевому печиву. Аромат мигдалю – візитна картка лікеру Amaretto.
Молоко з мигдальних горіхів – корисна рослинна альтернатива традиційному молоку. Його п'ють як звичайний напій або додають в цикорій, чай, каву, використовують замість молока у різних рецептах.
- мигдаль сирий – 1 скл.
- вода очищена питна – 2 скл.
- мед – 3 ч.л.
- Ядра мигдалю замочити на 12 годин, промити й очистити від шкірки.
- У чашу блендера або комбайну з швидкохідним ножем помістити мигдаль, влити воду й збити протягом 3-5 хвилин.
- Молоко процідити через сито або марлю та добре віджати.
- Додати мед, розмішати до розчинення та перелити у скляну ємність.
- Зберігати в холодильнику до 3-х днів. Перед вживанням збовтати.
Розширюємо ваше уявлення про корисні салати, презентуючи вам унікальний рецепт салату з каніхуа. Насіння забезпечить вас кальцієм, залізом і вітамінами. Каніхуа надасть салату приємної горіхової нотки та чудово смакуватиме з родзинками та м’ятою. Спробуйте незвичне поєднання з максимальною користю для вашого організму, та зарядіться енергією на весь день.
Підсушені мигдальні горіхи “Земледар” корисні для здоров’я завдяки численним терапевтичним властивостям. Виступають потужним антиоксидантом, що захищає клітини від старіння й окисного пошкодження та протистоїть дії вільних радикалів. Характеризуються анальгетичним і протисудомним ефектом.
Кровоносна система. Очищення крові, підвищення гемоглобіну. Зниження “поганого” холестерину, артеріального тиску, ризику інфаркту. Зміцнення серця та судин.
Ендокринна система. Профілактика діабету II типу. Поліпшення імунної функції, активізація природних захисних механізмів в організмі.
Нервова система. Зниження ризику хвороби Альцгеймера, стимуляція мозкової активності. Заспокійливий ефект, поліпшення якості сну, запобігання мігрені, усунення стомлюваності. Підтримання здоров’я зору.
Травна система. Стимуляція роботи залоз ШКТ, допомога в перетравленні важкої їжі. Позитивний ефект при гастриті з підвищеною кислотністю, виразці шлунку та дванадцятипалої кишки. Поліпшення роботи печінки та селезінки; жовчогінний ефект.
Покривна система. Надання сяйва шкірі, пом'якшуючий та протизапальний ефект. Загоєння ран, ерозій, виразок.
Опорно-рухова система. Усунення судом. Зменшення больових відчуттів. Поліпшення еластичності м'язів.
Дихальна система. Полегшення протікання пневмонії, ангіни, бронхіальної астми та сухого кашлю. Відхаркувальний ефект.
Видільна система. Сечогінний ефект. Користь при сечокам’яній хворобі, сприяння виведенню піску з нирок.