Мигдаль ніжно дружить з будь-якими видами шоколаду. Це елегантне поєднання часто використовується в десертах високої кухні. Наша домашня паста складається з натуральних какао, меду та мигдальних продуктів "Земледар" (олії та клітковини), що робить її здоровою альтернативою фабричним аналогам. Підходить для вегетаріанського та сироїдного раціону.
Компанія “Земледар” ретельно контролює весь процес виробництва паст: від вирощування інгредієнтів до розфасовки готового продукту.
Виробництво. Шоколадно-мигдальна паста виготовляється у день замовлення виключно з натуральних свіжих інгредієнтів з асортименту “Земледар” на екологічному обладнанні. Цукор, барвники, підсилювачі смаку і консерванти не додаються.
Фасування. Перед доставкою шоколадні пасти розливаються в гарні скляні баночки місткістю 200 мл.
Пасту можна використовувати в класичному варіанті: намазати на хліб або солодку булочку та з’їсти з чаєм. Чудово підійде вона до млинців, оладок і бельгійських вафель.
З шоколадно-мигдальної пасти можна готувати божественні десерти (домашні цукерки, тістечка, бісквіти, торти, суфле тощо) у поєднанні з горіхами, бананами, вишнею, грушею, апельсинами, імбиром, кокосовою стружкою і т.д.
М’які бісквітні пряники у поєднанні з кремовою шоколадно-мигдальною пастою сподобаються усім ласунам, які дотримуються правильного харчування. Десерт не містить цукор.
- борошно пшеничне цільнозернове – 50 г
- борошно рисове – 50 г
- яйця курячі – 2 шт.
- коричневий цукор або натуральний сироп (з фініків, агави, топінамбуру тощо) – 5-7 ст.л.
- масло вершкове або кокосова олія – 25 г
- сода або розпушувач – ⅓ ч.л.
- кориця, ваніль – по ¼ ч.л.
- какао – 1,5 ст.л.
- шоколадно-мигдалева паста – на смак.
- Яйця (вегани можуть замінити їх лляним яйцем) змішати з підсолоджувачем і розм'якшеним маслом, збити за допомогою комбайну чи блендера, вилити у глибоку ємність.
- Всипати какао, корицю, ваніль, два види борошна та розпушувач, добре перемішати (за бажанням можна додати трохи шоколадної пасти просто в тісто).
- Духовку розігріти до 180°С, деко застелити пергаментом і присипати борошном.
- Сформувати пряники та викласти на деко.
- Поставити випікатися на 15-17 хвилин.
- Готові пряники дістати, остудити, відділити від пергаменту.
- Плоску сторону пряника промазати шоколадно-мигдальною пастою та з'єднати з іншим пряником.
Мигдаль і какао – відмінні антиоксиданти. Чинять позитивний вплив на процес схуднення. Добре зарекомендували себе у якості профілактичних засобів від багатьох недуг.
Кровоносна система. Зниження рівня холестерину в крові й артеріального тиску. Підвищення гемоглобіну. Зміцнення серця та судин.
Ендокринна система. Імуномодулюючі властивості. Зниження резистентності до інсуліну. Контроль рівня цукру в крові.
Нервова система. Стимуляція мозкової діяльності. Запобігання мігреням, депресії та безсонню. Зниження ризику хвороби Альцгеймера. Усунення хронічної втоми та психологічного виснаження.
Травна система. Стимуляція роботи залоз ШКТ, допомога у перетравленні важкої їжі. Сприяння повноцінній роботі печінки, селезінки, жовчного міхура. Очищення кишечника та профілактика запорів. Позитивний ефект при гастриті з підвищеною кислотністю, виразці шлунку та дванадцятипалої кишки.
Покривна система. Поліпшення стану волосся та шкіри. Пом’якшувальний і протизапальний ефект.
Видільна система. Детоксикуючий і легкий сечогінний ефект. Виведення радіонуклідів. Нормалізація функції нирок.