Волоські горіхи не потребують додаткового представлення. Це наші "друзі" з самого дитинства – не лише смачні, але й надзвичайно корисні. Кажуть, існує взаємозв'язок між зовнішньою схожістю плодів з органами людини та користю саме для цих органів. Волоський горіх нагадує крихітний людський мозок і дійсно дуже для нього корисний.
Особливості виробництва
Компанія "Земледар" ретельно контролює весь процес постачання волоських горіхів: від умов догляду за горіховими деревами до фасування.
Вирощування. Горіхові дерева виробника ростуть далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
Зберігання. Продукт зберігається відповідно до санітарних норм, очищується та фасується у день замовлення. Покупець отримує свіжі волоські горіхи з останнього врожаю.
Фасування. В день замовлення товар упаковується в екологічні крафтові пакети.
Застосування в кулінарії
Перед вживанням у якості перекусу горіхи корисно замочувати. В "оживленому" вигляді вони стають м'якими та легше засвоюваними.
Волоський горіх використовують для приготування закусок, супів, гарячих м'ясних страв, гарнірів і, звичайно ж, десертів. Дуже добре поєднується з баклажанами, яйцями, сиром, свіжою зеленню, медом, сухофруктами та спеціями.
Спробуйте посипа́ти горішками пасту, вінегрет, зелений чи фруктовий салат; додавати у вівсянку, йогурт, соуси, тісто та бутерброди; панірувати ними рибу та курку; обсмажувати з невеликою кількістю морської солі та кленового сиропу.
Із сирих волоських горіхів можна вичавити чудову олію.
Простий салат з волоськими горіхами
Волоські горіхи розкриють і підкреслять смак салату, добре перегукуючись з терпкістю руколи та помідорним ароматом. Завдяки їм, легка страва стане на порядок ситнішою та поживнішою.
Інгредієнти:
помідори – 4-5 шт.
рукола – 30 г
волоські горіхи – 50 г
часник – 1 зубчик
сіль і спеції – на смак
олія рослинна – на смак.
Спосіб приготування:
Помідори та руколу промити, нарізати.
Волоські горіхи трохи підсушити на сухій сковороді або в духовці, потім посікти ножем.
Очистити та дрібно нарізати часник.
Змішати всі інгредієнти, заправити сіллю, олією та спеціями.
Кунжутне Печиво
Печиво теж буває корисним! Приготуйте з нами ароматне, солодке і поживне печиво, без вмісту цукру чи шкідливих компонентів. Печиво з кунжуту смакує по-особливому смачно. Горіхи, клітковина, мед і кокосова олія – чудовий склад, який сподобається не тільки дорослим, але й діткам. Урізноманітнюєте меню корисними десертами!
Володіючи протигрибковими, антибактеріальними й антиоксидантними властивостями, волоські горіхи здатні зменшувати запалення в організмі та усувати хронічні захворювання. Велика кількість корисних речовин у складі плодів благотворно впливає на весь організм і тримає його в тонусі.
Кровоносна система. Зниження ризику ішемічної хвороби серця, атеросклерозу, анемії та інших серцево-судинних захворювань. Нормалізація артеріального тиску та рівня холестерину.
Ендокринна система. Допомога при цукровому діабеті – зниження рівня цукру в крові. Контроль апетиту та ваги.
Нервова система. Неоціненна користь для мозку: поліпшення навичок навчання та пам'яті. Усунення мігреней, кластерних головних болів і безсоння. Заспокійливий ефект, зниження тривожності.
Травна система. Антигельмінтний і послаблюючий ефект, усунення запорів, поліпшення перистальтики та роботи печінки. Підтримання здорового мікробіому кишечника.
Статева система. Захист від раку простати та грудей. Ефект афродизіаку. Підтримання чоловічої фертильності та здоров'я сперми.
Опорно-рухова система. Зменшення запалень при артритах. Підтримання здоров’я кісток і хрящів.
Особливості вживання та зберігання
Для вагітних: надзвичайно корисні для мами та дитини, зокрема через омега-3.
Для дітей: дозволяти з 3 років, переконавшись у відсутності алергічних реакцій.
Зберігання: в очищеному вигляді – до 6 місяців у прохолодному темному місці. Допускається заморожування.
Корисні сполуки: токофероли, омега-3, омега-6, каротин, ефірні олії, дубильні речовини, фітонциди (юглон), мелатонін, алкалоїди.
Білки:
28 г на 100 г продукту
Жири:
65,2 г на 100 г продукту
Вуглеводи:
35,5 г на 100 г продукту
Калорійність:
654 Ккал на 100 г продукту
Тип тари:
паперовий крафт-пакет або мішок
Термін зберігання:
3 міс. у темному місці при температурі від +4°С до +18°С
Країна походження горіхів:
Україна
Контроль якості:
ТМ “Земледар”
Відгуки
Очень хорошие орешки. Думаю, что об их пользе знают все еще с детства. Я не очень признаю иностранные орехи, потому что у нас есть свои. И всегда свежие!
Земледар
Благодарим Вас за отзыв! Нам искренне приятно :)
Эти орехи очень полезны для мозга. На работе часто делаю себе такие перекусы из сухофруктов и орехов. Спасибо за качество
Земледар
Спасибо Вам за отзыв и за рекомендацию! :)
Ні разу не попалося гірких чи недобрих горіхів. Завжди свіжі і смачні!
Земледар
Спасибі Вам за відгук! Нам дуже приємно :)
Эти орехи даю детям в школу, как часть перекуса. Их польза точно не переоценена. Спасибо за вкусные грецкие орешки Земледару
Земледар
Спасибо Вам большое за отзыв! Нам очень приятно!
Очищенні від шкарлупки і добрі горіхи. Їм кожен день, бо допомагають думати. Перевірено!
Земледар
Так, вони дуже корисні для підтримки розумової активності протягом дня. Смачного Вам!
В детстве это был лучший десерт. Мы часто сбивали орехи с деревьев, а теперь можно просто заказать и забрать на почте свежие орешки. Не знаю, как вы это делаете, но вся ваша продукция всегда очень свежая!
Земледар
Огромное спасибо за Ваш отзыв! Низкий Вам поклон от всего нашего коллектива. Приятного Вам аппетита и желаем, чтобы наши продукты радовали Вас каждый день!
Щойно замовлення буде відправлено, ми повідомимо вам номер декларації, за яким можна буде відстежувати перебіг доставки. Якщо у вас виникли запитання з приводу замовлення, напишіть нам на електронну адресу order@zemledar.ua або зателефонуйте за номером (096) 837 10 00 чи (050) 130 65 25.