Натуральна шоколадна паста з додаванням меду та лляних продуктів – справжня скарбниця поживних речовин. Вона містить клітковину та омега-3 жирні кислоти, тим самим сприяє поліпшенню травлення, підтримує здоров’я серця та мозку, зміцнює імунну систему. Багате на антиоксиданти какао також живить організм і піднімає настрій. Рекомендується вегетаріанцям, веганам, спортсменам і всім, хто прагне здорового способу життя.
Компанія “Земледар” ретельно контролює весь процес виробництва паст: від вирощування інгредієнтів до розфасовки готового продукту.
Виробництво. Шоколадно-лляна паста виготовляється у день замовлення виключно з натуральних свіжих інгредієнтів з асортименту “Земледар” на екологічному обладнанні. Цукор, барвники, підсилювачі смаку та консерванти не додаються.
Фасування. Перед доставкою шоколадні пасти розливаються у гарні скляні баночки місткістю 200 мл.
Цю дивовижну пасту можна використовувати нескінченними способами. Урізноманітніть свій сніданок, додавши її на тости або у вівсянку. Надайте особливого шарму випічці, додавши пасту до тіста для печива, брауні чи оладок. Або просто насолоджуйтеся нею у чистому вигляді, наносячи на свіжі фрукти, кекси чи печиво. Паста ідеально поєднується з йогуртом, вівсянкою, смузі та морозивом.
Крім використання у кулінарії, натуральна шоколадно-лляна паста може бути застосована як поживний та смачний перекус протягом дня.
Сніданки можуть стати справжньою радістю, якщо на них подавати незвичайні панкейки. Завдяки додаванню шоколадно-лляної пасти, вони стають насиченим джерелом клітковини та омега-3 жирних кислот. Варіюючи види борошна, молока, підсолоджувача та топінгів, їх можна урізноманітнювати хоч щоранку.
- пшеничне / вівсяне / гречане борошно – 1 скл.
- какао-порошок – 2 ст.л.
- цукор коричневий / мед / кленовий сироп – 2 ст.л.
- розпушувач – 1 ст.л.
- сіль – 1/4 ч.л.
- молоко коров’яче / соєве / мигдальне – 1 скл.
- шоколадно-лляна паста – 1/4 скл.
- екстракт ванільний – 1 ч.л.
- олія гхі / кокосова / соняшникова – 2 ст.л. + для смаження.
- У великій мисці змішайте борошно, какао-порошок, підсолоджувач, розпушувач та сіль.
- В іншій мисці змішайте молоко, натуральну шоколадно-лляну пасту, ванільний екстракт і олію.
- Влийте рідку суміш у суху та ретельно перемішайте, щоб вийшло гладке тісто без грудочок.
- Розігрійте сковороду на середньому вогні та змастіть її невеликою кількістю олії.
- Виливайте по 1 ст.л. тіста на сковороду для кожного панкейку. Готуйте до появи бульбашок на поверхні та золотистої скоринки знизу, потім переверніть та готуйте ще близько 1-2 хвилин до готовності.
- Подавайте панкейки теплими з улюбленими топінгами (свіжими ягодами, медом, кленовим сиропом, шматочками банану та ін.).
Інгредієнти пасти мають відмінні антиоксидантні властивості, запобігають окисному стресу та знижують ризик розвитку деяких захворювань. Шоколадно-лляна паста корисна для здоров’я серця, мозку та імунної системи.
Травна система. Обволікаюча, протизапальна та бактерицидна дія на слизову шлунка. Нормалізація роботи печінки, мікрофлори кишечника та перистальтики. Усунення бродінь. Протипаразитарний ефект.
Кровоносна система. Очищення та захист судин від холестерину та запалень. Профілактика серцевих нападів, інсультів, анемії, підвищеного тиску.
Ендокринна система. Допомога при порушеннях функцій щитовидної залози, нормалізація гормонального балансу, обміну речовин і рівня глюкози в крові. Захист організму від запальних процесів.
Нервова система. Поліпшення зору. Користь при безсоннях, нервових виснаженнях та високих розумових навантаженнях. Підвищення рівня ендорфінів.
Опорно-рухова система. Профілактика та лікування артриту, радикуліту, артрозу, сприятливий вплив на суглоби та м’язи. Сприяння засвоєнню кальцію, відновленню після травм. Зміцнення кісткової тканини.
Покривна система. Корисна дія на шкіру, зміцнення волосся та нігтів.