Виробник натуральних продуктів харчування в Україні з 2010 року

 

(096) 837 1000
(050) 130 6525

 

Cімейна закваска «Земледар»

Станьте першими в оцінці цього товару

Закваска - один з головних інгредієнтів для випікання хліба. В народі її називають дикими дріжджами. Основою закваски слугують хлібні бактерії, які утворюються в результаті ферментації борошна. Сімейна закваска «Земледар» створена з жорнового непросіяного борошна з висівками. Використання такого борошна - важлива складова успіху, тому що саме завдяки зародку та оболонці зерна відбувається взаємодія і закваска дихає. Продукт використовується для різних мучних та кондитерських виробів, але найчастіше для випічки хліба.

Обліковий номер: Z0026
Only 10 left

Доступність: Є в наявності

46  грн.

Опис товару

Деталі

Уявімо, що закваска - процес, який потребує постійного підживлення та догляду. Придбавши продукт, відкрийте банку, накрийте її натуральною тканиною (для забезпечення доступу повітря) та поставте на добу в холодильник для її адаптації (появи бульбашок).

Чому потрібно зберігати в холодильнику? Тому що в теплому приміщенні активність бактерій дуже велика, і закваска може швидко зіпсуватися, а при низьких температурах бактерії діють повільно та зберігають життєдіяльність продукту.

Важливо знати! Закваска - живий продукт, бактерії в якому бродять навіть під час транспортування.  Для цілісності та збереження, товар необхідно забирати одразу після доставлення. Якщо довший час закваска пробуде без доступу до повітря та в теплі, вона зможе "вибухнути" та витекти.

Правила зберігання:

В правильних умовах (в холоді та підживлена) закваска може зберігатися 14 днів. Проте, щоб користуватися нею довший час, через кожних 2 тижні вам потрібно виконувати процес підживлення. Для випічки вам потрібна лише половина вмісту банки, а до іншої половини необхідно додати 50 мл води та 50 г жорнового борошна, перемішати і поставити назад в холодильник. З належним доглядом ваша закваска зможе «прожити» довгі роки та слугувати основою запашного домашнього хліба.

Хліб на заквасці - цінний та низькокалорійний, він підходить для вживання під час дієт та руйнує міфи про шкоду хліба. Бездріжджовий хліб - смачне і корисне доповнення страв.

Порада: для взаємодії з закваскою використовуйте тільки дерев’яні (столові) прибори.

Для приготування найпростішого рецепта хліба вам потрібно всього 4 інгредієнти:

  • Закваска

  • Борошно жорнового помелу

  • Вода

  • Сіль (морська)

Інструкція по використанню

Зберігання закваски після отримання:

  • Відкрити кришку
  • Підживити закваску: 30 мл води (кімнатної температури)+30 г жорнового (житнього) борошна "Земледар". Ретельно перемішати
  • Накрити тканинною кришечкою
  • Залишити в холодильнику на 12 годин
  • Наступного дня закваска має збільшитись в об'ємі і містити повітряні кульки.

Підживлення закваски :

  • Підживлювати продукт потрібно після кожного випікання хліба : додавати 50 мл води (кімнатної температури)+ 50 г (житнього) жорнового борошна "Земледар". Ретельно перемішати

  • Якщо закваска не використовувалася протягом 14 діб - її необхідно підживити

  • Зберігати в холодильнику під тканинною кришкою, щоб закваска дихала.

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Об'єм 250 г в упаковці
Білки 4.23 г на 100 г продукту
Жири 0.82 г на 100 г продукту
Вуглеводи 29.39 г на 100 г продукту
Клорійність 142.3 Ккал на 100 г продукту
Термін зберігання (рекомендований) 6 місяців
Країна виробник Україна
Про товар
Використання В кулінарії
Тип упаковки Склянна банка
Вирощено (виготовлено) еко-господарство

Відгуки

Напишіть власний відгук

You're reviewing: Cімейна закваска «Земледар»

Як мені оцінити цей продукт? *

Оцінка:

Статії