Какао і мак утворюють збалансований солодкуватий смак і вражаючий аромат. Домашня паста ручного приготування “Земледар” – поживні та дуже корисні ласощі на основі какао, меду та макових продуктів з нашого асортименту. Має абсолютно натуральний склад і приємну хрумкувату консистенцію.
Компанія “Земледар” ретельно контролює весь процес виробництва паст: від вирощування інгредієнтів до розфасовки готового продукту.
Виробництво. Шоколадно-макова паста виготовляється у день замовлення виключно з натуральних свіжих інгредієнтів із асортименту "Земледар" на екологічному обладнанні. Цукор, барвники, підсилювачі смаку і консерванти не додаються.
Фасування. Перед доставкою шоколадні пасти розливаються у гарні скляні баночки місткістю 200 мл.
Шоколадно-макова паста смачно поєднується з цитрусовим, кокосовим і молочним смаками. Спробуйте додати її в склянку теплого молока перед сном.
Продукт можна застосовувати в якості начинки або крему для рулетів, пиріжків, тортів і млинчиків, додавати у смузі та морозиво, заправляти солодкі гарніри та фруктові салати.
Легкий тарт без випічки підкорить смак любителів усіх десертних відтінків. Ця симфонія смаку поєднує шоколадний, горіховий, кокосовий, фініковий і навіть маковий присмак. Звучить “незграбно”, але це неймовірно смачно!
Для основи:
- горіхи (мигдаль, волоські) – 100 г
- кокосова стружка – 1 ст.л.
- фініки – 8-10 шт.
- кокосова олія – 1 ст.л.
- маково-шоколадна паста "Земледар" – 1 ст.л.
Для начинки:
- авокадо – 1 велике або 2 маленьких
- фініки – 5-6 шт.
- маково-шоколадна паста – 1-2 ст.л.
- кокосова олія – 2 ст.л.
- ваніль, кориця – на смак.
- Горіхи попередньо замочити на ніч. Перед приготуванням злити воду та підсушити в духовці при низькій температурі.
- Подрібнити їх у блендері та додати решту інгредієнтів для основи. Повинна вийти м'яка клейка маса.
- Для формування тарту можна використовувати глибоку миску або форму для випічки, застеливши дно фольгою або харчовою плівкою (щоб легше вийняти десерт з форми).
- Готову масу викласти у форму, ложкою зробити бортики. Поставити в морозилку.
- Інгредієнти для начинки змішати в блендері до кремової консистенції. Одержаний крем викласти на основу і залишити в морозилці ще на 60 хвилин.
- Дістати з морозилки приблизно за 15 хвилин до подачі.
Натуральні компоненти шоколадно-макової пасти обумовлюють її численну користь для організму, починаючи з антимікробних і протипаразитарних властивостей і закінчуючи боротьбою з вільними радикалами.
Нервова система. Підтримання зорової функції. Зняття нервової напруги, поліпшення настрою. Знеболюючий і легкий снодійний ефект.
Видільна система. Зменшення набряків, боротьба з підвищеною пітливістю. Допомога при проблемах із сечовим міхуром, інтоксикаціях і каменеутворенні у нирках.
Кровоносна система. Профілактика анемії, атеросклерозу, серцевої недостатності, тромбоутворення, інсультів. Нормалізація тиску та рівня холестерину в крові.
Опорно-рухова система. Усунення дефіциту кальцію, прискорення зрощення кісток при переломах, мікротріщинах. Зміцнення кісток і зубів. Сприятливий вплив на хрящові тканини.
Травна система. Користь при хронічних розладах шлунку, частих діареях. Допомога при непрохідності кишечника, кольках, дисбактеріозі. Глистогінний і жовчогінний ефект.
Статева система. Нормалізація гормонального фону та менструального циклу у жінок. Підвищення фертильності.
Ендокринна система. Профілактика ожиріння. Зміцнення імунітету.
Дихальна система. Допомога при простудних захворюваннях: розрідження мокроти та відхаркувальний ефект.