Виробник натуральних продуктів харчування в Україні з 2010 року

 

(096) 837 1000
(050) 130 6525

 

4 в 1 Подовий набір для випічки хліба

Станьте першими в оцінці цього товару

Выпекание хлеба - интересный и увлекательный процесс со вкусным результатом. Наш комплект создан для легкого приготовления первого подового хлеба. Вам не нужно ничего искать, в наборе есть все для приготовления самого простого рецепта хлеба - основные ингредиенты, удобная форма из ротанга для расстойки теста и электрогрелка для ускорения этого процесса. Для замеса теста мы подготовили нашу семейную закваску и три вида муки - ржаная, спельтовая и пшеничная.

Обліковий номер: P0689
Only 10 left

Доступність: Є в наявності

820  грн.

Опис товару

Деталі

Набір для випікання хліба - універсальний комплект для приготування найпростішого рецепта хліба. Ділимось з вами інструкцією використання набору та покроковим рецептом.

Для приготування, крім інгредієнтів, які входять у набір, вам знадобляться вода, мед та морська сіль. 

Подовий хліб - незамінна частина трапези наших предків. Для такого особливого хліба ми пропонуємо спеціальну форму з ротанга, яка створена для вистоювання тіста. Форма надає тісту правильну форму і типовий малюнок. Завдяки ідеальній гладкості та щільності плетіння, тісто практично не прилипає до форми. Спіральне плетіння відбивається на поверхні хліба характерними смужками, що робить хліб дуже красивим.

Крок №1

Візьміть місткість для замісу тіста з 5 складників. До 350 мл теплої води додаємо 1 чайну ложку меду та 1 чайну ложку морської солі, добре перемішуємо і додаємо 150 г закваски. Ще раз ретельно перемішуємо. Тепер додаємо 500 г борошна, перемішуємо і перекладаємо у нашу форму з ротанга. В комплекті є три види борошна по 1 кілограму. Пропонуємо обрати одне з них, а надалі експериментувати з поєднанням.

Крок №2

Розстоювання тіста відбуватиметься в зручній формі, з якої ми легко перекладемо хліб на деко. Для швидшого процесу розстоювання тіста ми додаємо спеціальний прилад - грілку (всі інструкції по використанню пристрою зазначені знизу). Вмикаємо електрогрілку і встановлюємо температуру 40-45 °C. 

Хліб буде готовий до випікання приблизно через 3 години - тоді, коли вдвічі збільшиться у розмірах. 

Крок №3 

Перекладаємо хліба на деко та відправляємо в розігріту духовку. Випікання відбувається у 2 етапи - перші 15 хвилин при температурі 230 °C, і наступні 45 хвилин при температурі 190 °C. Час випікання - одна година.

Подовий хліб на заквасці - особливо корисний і малокалорійний продукт, який стане вашим улюбленим. Такий хліб дуже запашний, естетичний і головне - зроблений власноруч. Зберігатися цілозерновий хліб може протягом тижня, проте втриматися перед смакотою складно. 

Набір для випікання подового хліба:

1. Грілка - 1 шт 

2. Форма для розстоювання - 1 шт 

3. Закваска - 1 шт 

4. Житнє борошно - 1кг 

5. Спельтове борошно - 1 кг 

6. Пшеничне борошно - 1 кг 

7. Каталог - 1 шт

Грілка з водонепроникним чохлом:

Температуру нагріву можна регулювати від 30 до 60 °C. Грілка оснащена температурним датчиком і захистом від перегріву. 

Як безпечно використовувати електрогрілку:

- Не залишати увімкненою, йдучи з дому

- Не вмикати з вологим чохлом

Технічні характеристики:

Напруга - ~ 220 В

Споживана потужність не більше - 40-70 Вт

Клас захисту - II

Розмір - 50х35 см

Колір (малюнок) - темний, без візерунків (на фотографії може відрізнятися від реального)

Час нагріву: 5-10 хв

Маса - 0,6 кг

 

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Колір коричневий
Розміри (В х Ш х Г) діаметр: 23 см
Країна виробник Австрія, Україна

Відгуки

Напишіть власний відгук

You're reviewing: 4 в 1 Подовий набір для випічки хліба

Як мені оцінити цей продукт? *

Оцінка:

Статії