Житнє зерно плющене “Земледар” виготовляється з очищеного зерна у день замовлення, не піддаючись жодній обробці, крім механічної. Має землистий, ледь пряний смак. Допомагає зарядитись енергію та відновити опірність захворюванням. Ідеально підходить для схуднення.
Компанія "Земледар" ретельно контролює весь процес виробництва плющеного зерна: від посіву до фасування готового продукту.
Вирощування. Наше жито вирощується далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди, інсектициди та інша агрохімія не використовуються.
Виробництво. Все плющене зерно виготовляється лише у день замовлення. Покупець отримує свіжий, максимально корисний продукт. У виробництві використовується німецька зернодавка, зроблена з екологічних матеріалів. Низька швидкість робочих елементів пристрою забезпечує збереження всієї користі цільного зерна.
Фасування. Свіже житнє зерно плющене пакується у крафтові паперові пакети.
Плющене зерно можна готувати як традиційну вівсянку: заварювати окропом або молоком, заливати йогуртом, кисляком, покращуючи смак ягодами, сухофруктами, цукатами, медом, горіхами. Або ж використовувати як компонент домашнього мюслі.
Житнє зерно плющене входить до складу солодкої випічки, хліба, запіканок, рагу, оладок. Продукт додають в овочеві салати, супи та котлетний фарш, використовують як паніровку.
Тим, хто любить каву, але з якихось причин змушений від неї відмовитися, пропонуємо замінити її житнім напоєм. Смак дуже нагадує кавовий, але житня “кава” – в рази корисніша! Плющене зерно потрібно трохи запекти в духовці, подрібнити і залити теплою водою. Додати натуральний підсолоджувач і вершки.
Поживна каша на основі житнього зерна плющеного сподобається ласунам та урізноманітнить сніданки. При її вживанні підвищується життєвий тонус, нормалізується обмін речовин і вага.
- житнє плющене зерно – 50 г
- окріп – 150 мл
- мед – 1-2 ч.л.
- яблука й абрикоси (підійдуть сухофрукти) – жменя
- масло для заправки – на смак
- сіль – на смак
- кардамон, кориця – по ¼ ч.л.
- Залити плющене зерно окропом, дати настоятися 5 хвилин.
- Заправити маслом та медом, перемішати.
- Додати прянощі, (сухо)фрукти, сіль.
Вживання житнього зерна плющеного маленькими порціями позитивно впливає на вагу. Навіть невелика його кількість дає тривале відчуття ситості, тому житнє плющене зерно включають до складу дієт для оздоровлення та схуднення. Захищає клітини від безконтрольного поділу.
Кровоносна система. Зниження холестерину в крові, зміцнення серцево-судинної системи. Користь при анемії, зниження ризику розвитку атеросклерозу.
Ендокринна система. Поліпшення обміну речовин, зниження стрибків інсуліну. Підвищення імунітету. Позитивний вплив на щитовидну залозу. Регуляція гормонального фону, пом’якшення симптомів клімаксу та ПМС.
Видільна система. Виведення з організму солей, токсинів і зайвої рідини.
Травна система. Зниження кислотності шлунку та ризику утворення каменів у жовчному міхурі. Поліпшення роботи ШКТ і відновлення здорового мікробіому кишечника. Усунення запорів.
Покривна система. Оздоровлення шкіри та волосся, усунення проявів целюліту. Лікування наривів і фурункулів при зовнішньому застосуванні.
Опорно-рухова система. Формування і відновлення кісткової тканини та хрящів.