Родзинки не лише доступні за ціною та універсальні, але й не вимагають особливої підготовки перед вживанням, тому використовуються практично в усіх кухнях світу. Ці зморшкуваті крихітки – надзвичайно смачні та поживні. При висушуванні виноград примножує частину своїх корисних властивостей. Родзинки від "Земледару" – досить величенькі, без кісточок, виготовляються методом природної сушки на сонці або в тіні.
Компанія "Земледар" ретельно перевіряє якість продукції у постачальників, перш ніж прийняти рішення про закупівлю та подальшу співпрацю.
Тестові зразки. Тестові зразки та наявність документів, що підтверджують відповідність міжнародним санітарним нормам і високій якості, – обов'язкові умови покупки продуктів імпортного походження. Наша компанія докладає великих зусиль, аби запропонувати покупцям товари найкращої якості.
Виробництво. Ягоди винограду сушаться натуральним способом при невисокій температурі та зберігають усі корисні властивості та поживність. Наявність плодоніжки свідчить про якість продукту: це означає, що виноградини не піддавалися механічній обробці та їхня цілісність не порушена.
Зберігання. Продукт зберігається відповідно до санітарних норм і фасується в день замовлення. Покупець отримує свіжі родзинки з останнього врожаю.
Фасування. У день замовлення товар упаковується в екологічні крафтові пакети.
Родзинки використовують у якості перекусу. Часто додають у тісто (здобу, кекси, печиво, сирники, оладки, запіканки), каші (гур’євську, кутю, деякі види плову), різні гарніри (булгур, рис, пшоно, кускус), фарші, паштети й інші страви з м'яса та птиці.
Незрівнянно поєднуються з шоколадом, морквою, кардамоном, імбиром.
Можуть використовуватись як інгредієнт різних напоїв: компотів, морсів, відварів, квасу.
Цільнозернове борошно та горіхи додають випічці користі та поживності, легкий дотик лимону надає цитрусового аромату та кислинки, а вкраплення родзинок робить цей кекс просто дивовижним!
- цільнозернове борошно – 200 г
- горіхи волоські – 100 г
- родзинки – 200 г
- яйце – 2 шт.
- цукор коричневий (або інший сухий підсолоджувач) – 100 г
- сіль – щіпка
- молоко – 50 мл
- розпушувач – 1 ч.л.
- лимон невеликий – 1 шт.
- цукрова пудра – 1 ст.л.
- олія – 1 ст.л. (для змащування форми).
- Родзинки залити теплою водою на 10 хвилин, промити й обсушити.
- Горіхи підсмажити на сухій сковороді протягом 2 хвилин, а потім подрібнити.
- Яйця збити з сіллю та цукром до густої світлої піни.
- Влити молоко, перемішати.
- Борошно та розпушувач просіяти через сито, в 2 прийоми ввести у рідку суміш. Просіяні висівки повернути в тісто та акуратно перемішати його спатулою.
- Лимон ретельно вимити й акуратно зняти цедру, не зачіпаючи білу частину. Вичавити сік. Додати все це в тісто.
- Додати горіхи та родзинки, ретельно перемішати.
- Вилити тісто у форму, змащену олією. Запікати в розігрітій до 180°C духовці протягом 30-35 хвилин до сухої зубочистки.
- Готовий кекс вийняти з форми, остудити на решітці та посипати цукровою пудрою.
Розширюємо ваше уявлення про корисні салати, презентуючи вам унікальний рецепт салату з каніхуа. Насіння забезпечить вас кальцієм, залізом і вітамінами. Каніхуа надасть салату приємної горіхової нотки та чудово смакуватиме з родзинками та м’ятою. Спробуйте незвичне поєднання з максимальною користю для вашого організму, та зарядіться енергією на весь день.
КУЛІЧ на ЗАКВАСЦІ
Традиційно Великодній куліч готують на великій кількості масла, яєць, цукру та дріжджів. Але багато людей не вживають такі продукти через алергію, етичні міркування чи бажання харчуватися здорово.