Родзинки з червоного винограду характеризуються темним відтінком, досить великим розміром і відсутністю кісточок. Вважаються найкориснішими серед усіх своїх родзинкових родичів: у них найбільше калію, заліза, вітамінів і антиоксидантів.
Компанія "Земледар" ретельно перевіряє якість продукції у постачальників, перш ніж прийняти рішення про закупівлю та подальшу співпрацю.
Тестові зразки. Тестові зразки та наявність документів, що підтверджують відповідність міжнародним санітарним нормам і високій якості, – обов'язкові умови покупки продуктів імпортного походження. Наша компанія докладає великих зусиль, аби запропонувати покупцям товари найкращої якості.
Виробництво. Ягоди сушаться повільно, натуральним способом, без застосування хімікатів і теплової обробки, зберігаючи тим самим всі корисні властивості та поживність червоного винограду. Наявність плодоніжки свідчить про якість продукту: це означає, що виноградини не піддавалися механічній обробці та їхня цілісність не порушена.
Зберігання. Продукт зберігається відповідно до санітарних норм і фасується в день замовлення. Покупець отримує свіжі чорні родзинки з останнього врожаю.
Фасування. У день замовлення товар упаковується в екологічні крафтові пакети.
Темні родзинки додають у кекси та паски, тістечка та пудинги, квас і компоти. Це смачний інгредієнт начинок для фаршированої риби та птиці.
Перед вживанням родзинки потрібно промити, замочити на 15-20 хвилин у теплій воді й обсушити. Не варто заливати сухофрукт окропом, оскільки це позбавить його солодкості. Для додавання родзинок у випічку або десерт дуже смачно буде вимочити їх у ромі або коньяку, а для використання у м’ясних стравах – у терпкому червоному вині.
Чудово розуміються на родзинках кулінари Середньої Азії та Кавказу й обов’язково додадуть їх у святковий плов, лобіо, м’ясний салат, тушковані овочі та всілякі солодощі.
Батончики з темними родзинками підійдуть для тих, хто любить поживні перекуси, корисні десерти або швидкі повноцінні сніданки. Родзинки забезпечать страві природну солодкість, а у поєднанні з вівсяними пластівцями та іншими сухофруктами – ще й заряд вітамінів та енергії.
- темні родзинки – 250 г
- пластівці вівсяні – 150 г
- яблуко сушене – 100 г
- олія кокосова – 2 ст.л.
- сироп топінамбура чи кленовий – 2 ст.л.
- кориця, імбир сушений, гвоздика мелена – по щіпці.
- У блендері подрібнити ¾ родзинок, сушені яблука з сиропом, кокосовою олією та спеціями.
- У готову суміш додати решту родзинок і вівсяні пластівці, перемішати.
- Застелити деко папером для випічки та розподілити по ньому суміш тонким шаром.
- Запікати у духовці протягом 25 хвилин при температурі 180°C.
- Готові батончики розрізати на прямокутні шматочки.
Темні родзинки – багатші за своїм корисним складом, ніж інші види, тому якнайкраще підходять для оздоровчих цілей.
Кровоносна система. Зниження артеріального тиску. Профілактика анемії. Підтримання здоров'я серцевого м'язу.
Ендокринна система. Прискорення обміну речовин. Зміцнення імунітету, боротьба з інфекціями.
Нервова система. Підтримання продуктивної роботи мозку – швидкості реакції та мислення. Поліпшення провідності нервових волокон. Легкий седативний ефект. Профілактика дегенерації очних м’язів, поліпшення зору.
Травна система. Придушення бактерій, що викликають карієс і захворювання ясен. Налагодження травлення, поліпшення перистальтики, очищення кишечника.
Покривна система. Надання шкірі сяйва, а волоссю – блиску. Зняття подразнень.
Видільна система. Сечогінний ефект, зняття набряків. Виведення токсинів з організму, допомога при інтоксикаціях та отруєннях. Сприятливий вплив на нирки.
Опорно-рухова система. Зміцнення м’язів. Збільшення щільності кісток. Профілактика остеопорозу, подагри, артриту. Сприяння утриманню кальцію в організмі.