Узбецька курага "Земледар" – не така жовтогаряча й глянсова, як магазинний продукт. При натуральному висушуванні, без застосування хімікатів і барвників, м'якоть абрикосу природним способом темніє. Важлива особливість сухофрукту – низька калорійність при високій поживній цінності.
Компанія "Земледар" ретельно перевіряє якість продукції у постачальників, перш ніж прийняти рішення про закупівлю та подальшу співпрацю.
Тестові зразки. Тестові зразки та наявність документів, що підтверджують відповідність міжнародним санітарним нормам і високій якості, – обов'язкові умови покупки сухофруктів імпортного походження. Наша компанія докладає великих зусиль, аби запропонувати покупцям товари найкращої якості.
Зберігання. Продукт зберігається відповідно до санітарних норм і фасується у день замовлення. Покупець отримує свіжу курагу з плодів останнього врожаю.
Фасування. У день замовлення товар упаковується в екологічні крафтові пакети.
Курага – швидкий і смачний перекус, десерт до чаю або легкий акцент в улюблених стравах. Перед вживанням її треба вимочити у воді, а щоб надати додаткового аромату – у фруктовому соці, лікері, ромові чи бренді.
Додавайте її в гранолу, йогурт, салати, каші, плов, начинку для пирогів і млинців, тушкуйте з м'ясом (яловичиною, бараниною, індичкою). Використовуйте в джемах, збагачуйте смак десертів, пирогів і тортів.
Курага добре поєднується з селянським та козячим сиром, гаудою, морозивом, горіхами, кардамоном.
Компотам, морсам, киселям і алкогольним настоянкам курага надає кисло-солодкого смаку та яскравого аромату.
Ароматна та корисна альтернатива шкідливим солодощам – цукерки з кураги та кокосу. Сушений абрикос надає їм яскравого смаку та натуральної солодкості. Великий плюс – простота приготування.
- курага – 150 г
- горіхи – жменя
- кокосова стружка – 50 г
- прянощі (кардамон, кориця) – по ¼ ч.л.
- какао-порошок – 1 ст.л.
- Курагу залити теплою водою, розпарити та промити.
- Горіхи трохи підсушити й подрібнити.
- Помістити в чашу блендера або кухонного комбайну курагу, горіхи, кокосову стружку та прянощі, прокрутити до м’якого стану.
- З отриманої маси скачати кульки, частину можна панірувати в кокосовій стружці, частину – в какао-порошку.
- Поставити цукерки в холодильник мінімум на півгодини.
Корисні сполуки в куразі працюють над нейтралізацією вільних радикалів, що пошкоджують клітини та викликають окислювальний стрес (причину ожиріння й багатьох хронічних захворювань). Кілька штучок кураги, замочених з вечора та з’їдених уранці, гарантують регулярне очищення кишечника та сприяють м’якому схудненню.
Опорно-рухова система. Збільшення щільності кісток.
Кровоносна система. Стимуляція кровообігу, зниження рівня холестерину в судинах. Поліпшення згортання крові. Допомога при відновленні після інфарктів та інсультів. Профілактика анемії. Нормалізація тиску.
Нервова система. Користь для очей: запобігання курячій сліпоті, захист від пошкоджень вільними радикалами й окисного стресу.
Травна система. Налагодження роботи шлунково-кишкового тракту, очищення печінки та кишечника, усунення запорів. Живлення корисних бактерій мікробіому. Захист печінки.
Покривна система. Поліпшення стану шкіри. Захист від УФ-випромінювання та забруднень навколишнього середовища. Сприяння виробленню колагену та регенерації тканин. Профілактика зморшок.
Видільна система. Виведення з організму важких металів і радіонуклідів. Легка сечогінна дія.