Sana у перекладі з латині означає «здоровий». Багатофункціональна хлібопічка Sana – чудовий спосіб приготувати корисну та смачну їжу. Sana Bread Maker – це результат 20-річного досвіду випікання хліба.
Хлібопічка Sana – унікальна багатофункціональна домашня хлібопічка, яка, на нашу думку, є найкращою на ринку. Такого висновку можна дійти, глянувши на перелік страв, які можна приготувати за її допомогою.
І найголовніше – це можливість приготування хліба на заквасках, яке потребує довготривалого розстоювання тіста.
Хлібопічка Sana має функціональну можливість змінювати кожну програму під потреби користувача. Ця функція дозволяє випікати хліб за вашим власним рецептом. Борошно з різних зерен має окремі характеристики і вимагає різного часу випікання. Хлібопічка Sana має 7 основних програм, і кожну з них можна легко змінити. І це дає можлвість створювати власні унікальні програми, які вікривають безмежні можливості у приготуванні хлібів на різних видах борошна та різноманітних заквасках, максимально автоматизуючи процеси замішування, розстойки та випікання.
У багатофункціональній хлібопічці SANA встановлено два чіпи пам'яті. Це означає, що ви можете спробувати різні програми та зберегти ті, які ви використовуєте найчастіше. «Серце» хлібочіки, плата управління, виробляється і програмується в Чехії. Вона не схоже на жодний інший механізм на ринку. Вікдкладений старт, декілька етапів замішування, розстойки та випікання з можливістю регулювання часу та температур, робить хлібопічку Sana унікальною на ринку по своїм функціональним можливостям.
Хлібопічка Sana поставляється з контейнером для випічки, який виготовлений з високоякісної харчової нержавіючої сталі. Завдяки використанню високоякісної нержавійки при виготовленні контейнера – відпадає потреба додаткового змащування олією чи іншими антипригарними речовинами перед закладанням тіста. Крім цього, харчова нержавіюча сталь – це самий безпечний матеріал для випікання, який не виділяє шкідливих речовин при високих температурах.
Два тістоміси також виготовлені з харчової нержавічої сталі, які зроблені надзвичайно якісно, що забезпечує довготривалий термін використання. Тістоміси мають зйомну конструкцію, що дозволяє їх легко зняти та очистити після замішування тіста.
Скляні кришечки комплектуються з хлібопічкою Sana. Вони встановлюються на контейнер для випічки і відіграються важливу роль у приготуванні хліба та інших страв. За допомогою цих скелець страви готуються у власному духу, що придає їм надзвичайного смаку. Ця фунція повторює ефект приготування страв у печі.
Слово "хлібопічка" може ввести в оману, що цей пристрій здатний тільки на випікання хлібобулочних виробів. Насправді дана модель хлібопічки Sana суттєво розширила свою функціональність, підлаштовуючись під потреби та бажання користувача. Так, хлібопічка Sana користується неймовірним попитом, тому що включає багато програм, які користувач може самостійно регулювати, вибираючи різноманітні рецепти самостійно.
1. Випікання хліба на заквасках
Найкорисніший хліб виходить на природній заквасці. Рецепт бездрожжевого хліба можна урізноманітнити, додаючи насіння та інші цікаві інгредієнти, які вам до смаку. Технологія приготування домашнього хліба у хлібопічці – мінімалістична. Змішайте закваску з водою, додайте пшеничне борошно, сіль та мед. Помістіть у хлібопічку та увімкніть потрібну програму. Після того як хлібопічка перемішує та сформує тісто, можна додати трішки насіння. Через декілька годин ви відчуєте приємний запах свіжоспеченого хліба.
2. Приготуання йогурту
Хлібопічка допоможе зробити натуральний корисний йогурт, послуживши місцем для сквашування. На домашній заквасці він вийде дуже смачним та поповнить організм запасом корисних ферментів. Після приготування, йогурт потрібно охолодити, щоб завершити ферментацію. При вживанні можна додати в нього все, що вам подобається – сухофрукти, горіхи, джеми, мармелад. Можна використовувати йогурт як додаток до салатів та основних страв.
3. Запікання овочів та фруктів
Соковиті, приправлені улюбленими спеціями, запечені овочі та фрукти можуть бути як самостійним прийомом їжі, так і гарніром до основних страв. Вибирайте овочі на свій смак. Овочі необхідно помити, просушити та нарізати, додати спеції за смаком. Потім покласти овочі в контейнер, залити будь-яким соусом (наприклад, часниковим), помістити в розігріту хлібопічку і запекти при температурі 220°C. Через годину соковиті та смачні запечені овочі будуть готові.