Домашня гірчиця “Земледар” приготована за унікальним рецептом без додавання барвників, ароматизаторів, оцту та інших консервантів. В її основі – лише натуральні інгредієнти з нашого асортименту: гірчична клітковина, морська сіль, мед, сиродавлена олія. Продукт має медовий присмак, пряність і ніжність, але при цьому не позбавлений пікантності. Смачна, корисна та низькокалорійна добавка до улюблених страв!
Компанія “Земледар” ретельно контролює весь процес виробництва домашньої гірчиці: від умов вирощування / видобутку сировини до розфасовки готового продукту.
Виробництво. Гірчиця виготовляється безпосередньо після замовлення із зерен жовтого сорту, натурального меду, олії та нерафінованої солі. Покупець отримує свіжий, максимально корисний продукт. У виробництві використовується якісне обладнання з екологічних матеріалів і натуральна органічна сировина.
Фасування. Після приготування та настоювання свіжа домашня гірчиця розливається в красиві скляні баночки місткістю 200 мл.
Соус можна використовувати з усіма рибними та м’ясними стравами (у тому числі змащувати їх при запіканні), мідіями, картоплею та сирами, додавати в салати, бутерброди та бургери.
З додаванням столової гірчиці готують багато соусів (майонез, голландський, барбекю, вінегрет), маринади та навіть гірчичні супи.
Дуже добре поєднується з мускатним горіхом, перцем і соєвим соусом. З овочів чудово доповнює пастернак, ріпу, капусту.
Спробуйте додати в класичний грецький салат трохи натуральної домашньої гірчиці “Земледар” – і він заграє новим смаком! Гірчична заправка зробить страву більш ароматною, освіжаючою та, звичайно ж, корисною.
- листя салату – 3-4 шт.
- помідори черрі – 150 г
- рукола – 50 г
- маслини – 5 шт.
- гірчиця “Земледар” – 1 ст.л.
- оливкова олія – 1 ст.л.
- сік лимону – на смак
- сир фета – 100 г.
- У глибоку тарілку викласти листя салату, руколу, помідори черрі.
- Маслини нарізати кільцями та додати до решти інгредієнтів.
- Приготувати заправку: оливкову олію змішати з лимонним соком і домашньою гірчицею.
- Додати заправку в салат і перемішати.
- Зверху посипати фетою, нарізаною кубиками.
Гірчичні продукти характеризуються сильними антибактеріальними, антиоксидантними та зігріваючими властивостями. Чинять благотворний вплив на організм і продовжують молодість.
Травна система. Поліпшення апетиту й травлення. Стимуляція виділення шлункового соку. Легкий проносний ефект.
Кровоносна система. Допомога при гіпертонії та стенокардії. Очищення крові, підвищення гемоглобіну.
Ендокринна система. Поліпшення обміну речовин та імунітету.
Нервова система. Поліпшення зору та загального психологічного стану. Усунення безсоння, головних болів, невралгій, стресів, симптомів радикуліту. Сприяння інтелектуальному розвитку, підвищення активності мозку.
Покривна система. Омолоджуючий ефект для шкіри, запобігання появі зморшок. Зміцнення та стимуляція росту волосся.
Дихальна система. Очищення дихальних шляхів при респіраторних захворюваннях, кашлі, пневмонії, бронхіті.
Опорно-рухова система. Зміцнення кісткової тканини. Сприяння росту кісток і м’язів. Усунення спазмів.