Пшеничні пластівці "Земледар" виготовляються з органічної пшениці твердих сортів у день замовлення. Не піддаються жодній обробці, крім механічної (це сприяє підвищенню смакових якостей цільного зерна). Розплющені зернятка світло-коричневого кольору з карамельними вкрапленнями та горіховим ароматом – чудовий сніданок для всієї родини.
Компанія "Земледар" ретельно контролює весь процес виробництва пластівців: від контролю якості зерна до фасування.
Вирощування. Пшениця вирощується далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
Виробництво. Всі пластівці виготовляються лише у день замовлення. Покупець отримує свіжий, максимально корисний продукт. У виробництві використовується німецька зернодавка, зроблена з екологічних матеріалів. Низька швидкість робочих елементів пристрою забезпечує збереження всієї користі цільного зерна.
Фасування. Свіжі пшеничні пластівці пакуються у крафтові паперові пакети.
Пластівці пшениці можна варити за стандартною технологією 1:2, але набагато корисніше запарювати їх під кришкою – виходить смачна вітамінна основа для каші або салату. Замість окропу можна використовувати молоко, вершки, кефір, солодкий або звичайний йогурт. Готові пластівці гармонійно поєднуються з горіхами, шматочками фруктів, ягодами, медом, родзинками і т.д.
Несолодкий варіант пшеничного гарніру підійде до овочевих салатів, риби, котлет.
Пластівці можна використовувати замість борошна у рецептах оладок і млинців, додавати в хліб і булочки. Підходять як паніровка.
Солодка каша з натуральних пшеничних пластівців "Земледар" збагачена клітковиною та вітамінами. Поснідавши нею, ви отримаєте заряд енергії на цілий день завдяки повільним вуглеводам у складі.
- пластівці пшеничні – 1 скл.
- окріп – 1 скл.
- кокосова або інша олія для заправки – на смак
- сухофрукти, горіхи – на смак
- мед – 2-3 ч.л.
- кориця – щіпка.
- Пластівці залити окропом, дати настоятися 5-7 хвилин.
- Додати заздалегідь замочені сухофрукти та горіхи, мед.
- Заправити кашу олією та посипати корицею, добре перемішати.
Цільнозернові пшеничні продукти цінуються за свої загальнозміцнюючі властивості та велику кількість необхідних для раціону людини речовин. Пластівці пшениці рекомендовані в періоди реабілітації та відновлення, а також у міжсезоння, коли організму не вистачає вітамінів.
Кровоносна система. Зниження ризику високого кров'яного тиску та серцевих нападів. Підвищення еластичності судин. Профілактика атеросклерозу, варикозу.
Ендокринна система. Підвищення імунітету та вироблення енергії. Запобігання ожирінню, поліпшення метаболічних процесів і гормонального фону.
Нервова система. Поліпшення пам'яті та зору.
Травна система. Поліпшення функції підшлункової залози, запобігання каменеутворенню. Сприятливий вплив на роботу кишечника, усунення запорів. Виведення шлаків, захист від всмоктування холестерину та запуску гнильних процесів у ШКТ.
Покривна система. Сприятливий вплив на шкіру, волосся та нігті. Усунення висипань.
Видільна система. Полегшення виведення з організму токсинів, солей важких металів, радіоактивних речовин.
Опорно-рухова система. Профілактика суглобових і хрящових захворювань. Допомога при нарощуванні м'язової маси.