Пшеничне зерно плющене "Земледар" виготовляється з органічної пшениці твердих сортів у день замовлення. Не піддається жодній обробці, крім механічної (це сприяє підвищенню смакових якостей цільного зерна). Розплющені зернятка світло-коричневого кольору з карамельними вкрапленнями та горіховим ароматом – чудовий сніданок для всієї родини.
Компанія "Земледар" ретельно контролює весь процес виробництва плющеного зерна: від контролю якості сировини до фасування готового продукту.
Вирощування. Пшениця вирощується далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
Виробництво. Все плющене зерно виготовляється лише у день замовлення. Покупець отримує свіжий, максимально корисний продукт. У виробництві використовується німецька зернодавка, зроблена з екологічних матеріалів. Низька швидкість робочих елементів пристрою забезпечує збереження всієї користі цільного зерна.
Фасування. Свіже пшеничне зерно плющене пакується у крафтові паперові пакети.
Плющене зерно пшениці можна варити за стандартною технологією 1:2, але набагато корисніше запарювати його під кришкою – виходить смачна вітамінна основа для каші або салату. Замість окропу можна використовувати молоко, вершки, кефір, солодкий або звичайний йогурт. Готове плющене зерно гармонійно поєднується з горіхами, шматочками фруктів, ягодами, медом, родзинками і т.д.
Несолодкий варіант пшеничного гарніру підійде до овочевих салатів, риби, котлет.
Зерно плющене можна використовувати замість борошна у рецептах оладок і млинців, додавати в хліб і булочки. Підходить як паніровка.
Солодка каша з натурального пшеничного плющеного зерна "Земледар" збагачена клітковиною та вітамінами. Поснідавши нею, ви отримаєте заряд енергії на цілий день завдяки повільним вуглеводам у складі.
- зерно пшеничне плющене – 1 скл.
- окріп – 1 скл.
- кокосова або інша олія для заправки – на смак
- сухофрукти, горіхи – на смак
- мед – 2-3 ч.л.
- кориця – щіпка.
- Плющене зерно залити окропом, дати настоятися 5-7 хвилин.
- Додати заздалегідь замочені сухофрукти та горіхи, мед.
- Заправити кашу олією та посипати корицею, добре перемішати.
Цільнозернові пшеничні продукти цінуються за свої загальнозміцнюючі властивості та велику кількість необхідних для раціону людини речовин. Плющене зерно пшениці рекомендоване в періоди реабілітації та відновлення, а також у міжсезоння, коли організму не вистачає вітамінів.
Кровоносна система. Зниження ризику високого кров'яного тиску та серцевих нападів. Підвищення еластичності судин. Профілактика атеросклерозу, варикозу.
Ендокринна система. Підвищення імунітету та вироблення енергії. Запобігання ожирінню, поліпшення метаболічних процесів і гормонального фону.
Нервова система. Поліпшення пам'яті та зору.
Травна система. Поліпшення функції підшлункової залози, запобігання каменеутворенню. Сприятливий вплив на роботу кишечника, усунення запорів. Виведення шлаків, захист від всмоктування холестерину та запуску гнильних процесів у ШКТ.
Покривна система. Сприятливий вплив на шкіру, волосся та нігті. Усунення висипань.
Видільна система. Полегшення виведення з організму токсинів, солей важких металів, радіоактивних речовин.
Опорно-рухова система. Профілактика суглобових і хрящових захворювань. Допомога при нарощуванні м'язової маси.