Кедрові горішки "Земледар" – очищене та підсушене (необсмажене) насіння кедрової сосни преміум якості з Італії. Для них характерний досить великий розмір, м’якість, кремовий колір, яскравий маслянистий смак. Це одні з найдорожчих горіхів – через тривалий час вирощування та трудомісткий процес очищення.
Компанія "Земледар" ретельно перевіряє якість продукції у постачальників, перш ніж прийняти рішення про закупівлю та подальшу співпрацю.
Тестові зразки. Тестові зразки та наявність документів, що підтверджують відповідність міжнародним санітарним нормам і високій якості, – обов'язкові умови покупки горіхів імпортного походження. Наша компанія докладає великих зусиль, аби запропонувати покупцям товари найкращої якості.
Зберігання. Продукт зберігається відповідно до санітарних норм, очищується та фасується у день замовлення. Покупець отримує свіжі ядра кедрових шишок з останнього врожаю.
Фасування. У день замовлення товар упаковується в екологічні крафтові пакети.
Горішки додають в салати, холодні закуски, м’ясні страви, піцу, вітамінні суміші, випічку, десерти та смузі. Найзнаменитіший рецепт, де використовуються кедрові горіхи, – соус песто.
В Італії з кедровими насінням готують "бабусин торт", в Іспанії – марципанові тістечка, в близькосхідній кухні – хумус і пахлаву, на півдні США – кедрову каву.
З насіння кедрової сосни виходить смачна олія та рослинне молоко.
Кедрові горішки часто використовуються як топінг для овочевих і зелених салатів. Це не лише покращує аромат і смак страви, а й надає їй додаткової поживності.
- огірок – 1 шт.
- помідор – 1-2 шт.
- морква (середня) – 1 шт.
- листя салату – 3 шт.
- кедрові горіхи – 50 г
- оливкова олія – 2 ст.л.
- лимонний сік – 1 ст.л.
- гірчиця – 0,5 ч.л.
- сіль і перець – на смак.
- Огірок, помідори та листя салату добре промити та накришити.
- Моркву очистити й натерти на тертці. З’єднати овочі.
- Заправити гірчицею, олією, лимонним соком, сіллю та перцем.
- Посипати салат горішками кедру та гарненько перемішати.
Лляна олія містить у своєму складі безліч корисних речовин, але унікальна в першу чергу наявністю поліненасичених жирних кислот омега-3 і омега-6. Ці кислоти не виробляються організмом людини, але життєво необхідні для його нормального функціонування, адже саме з них синтезуються всі інші необхідні жири. До складу лляної олії входить багато мінералів і мікроелементів (кальцій, залізо, магній, фосфор, калій, цинк та ін.)
Кедрові горіхи – унікальний продукт із багатим спектром цілющих властивостей. Вони допомагають контролювати апетит, забезпечують енергією та зберігають молодість організму.
Кровоносна система. Поліпшення станів при ішемічній хворобі серця, атеросклерозі, підвищеному тиску. Профілактика варикозу, анемії, інсультів, інфарктів. Зниження рівня холестерину в крові.
Ендокринна система. Користь при імунодефіцитних станах. Регуляція гормонального фону.
Нервова система. Підтримка пам’яті, роботи мозку та мислення, нормалізація настрою. Боротьба з безсонням, втомою, головним болем.
Травна система. Зниження кислотності шлунку та усунення супутніх проблем. Користь при гастриті, хронічному панкреатиті, виразці шлунку.
Покривна система. Усунення або полегшення перебігу дерматитів, фурункулів, екземи, псоріазу, діатезу (застосовуються як зовнішній засіб у вигляді горіхової кашки). Поліпшення стану волосся та нігтів.
Статева система. Профілактика проблем із потенцією у чоловіків. Допомога при деяких формах безпліддя.
Опорно-рухова система. Сприятливий вплив при артриті, ревматизмі, дитячому рахіті.
Видільна система. Допомога при захворюваннях сечовивідних шляхів, нирок. Виведення радіонуклідів та важких металів.