“Кунжутна” приправа “Земледар” складається з 3-х дуже корисних інгредієнтів: клітковин очищеного та неочищеного кунжуту, морської солі. Чорний кунжут надає приправі гіркуватої пряності та насиченого аромату, білий наповнює її солодкістю та горіховими нотками. Разом із сіллю утворююється тривимірний оригінальний смак і красивий текстурний вигляд, здатний прикрасити найрізноманітніші страви. Приправляти гарячу їжу потрібно в самому кінці, щоб зберегти всі корисні властивості насіння кунжуту. Можна використовувати як більш корисну альтернативу солі.
Компанія “Земледар” ретельно контролює весь процес виробництва продуктів аж до фасування. Наш кунжут вирощується далеко від великих міст і промислових підприємств, при цьому мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються. Морська сіль видобувається в Криму методом випарювання та не піддається термічній обробці.
Кунжутна клітковина виробляється зі шроту, що залишився після виготовлення кунжутної олії в день замовлення. Покупець отримує свіжий якісний продукт зі збереженням усіх корисних і смакових властивостей. У виробництві клітковини використовується німецький жорновий млин з просіювачем, зроблений з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей кунжутного насіння.
Свіжа приправа фасується у скляні баночки або крафтову паперову упаковку – залежно від обсягу замовлення.
Приправою можна прикрашати холодні та гарячі страви перед подачею. Рекомендуємо не піддавати пряність термічній обробці, щоб зберегти користь кунжутних клітковин.
Додавайте "Кунжутну" приправу до:
- овочів і листової зелені (смачно буде з баклажанами, брюссельською та цвітною капустою, мангольдом, руколою);
- холодних і теплих салатів;
- гарнірів (несолодкої вівсянки, рису, локшини, квасолі);
- холодних і гарячих супів;
- соусів і заправок;
- начинок для пасти, піци, лазаньї, запіканок;
- білого м’яса, птиці, риби.
Поєднуйте з іншими прянощами: кропом, мелісою, петрушкою, любистком, фенхелем, часником, цибулею, коріандром, перцем, кмином.
Корисні речовини у складі приправи мають антиоксидантний, очищувальний, молодильний ефект і безліч інших потенційних переваг для здоров’я.
Ендокринна система. Прискорення метаболізму. Підтримка гормонального балансу та здоров'я щитовидки. Нормалізація рівня цукру в крові.
Статева система. Протизапальна дія при захворюваннях жіночих статевих органів.
Нервова система. Поліпшення розумових здібностей та обробки інформації. Нормалізація сну.
Травна система. Нормалізація роботи ШКТ, підвищення засвоюваності корисних речовин. Усунення гнильної та хвороботворної мікрофлори. Підвищення еластичності кишечника та перистальтики. Очищення від шлаків.
Опорно-рухова система. Сприяння набору м’язової маси. Зміцнення кісток і хрящів, прискорення їх зрощення та відновлення після травм. Профілактика захворювань суглобів і остеопорозу.
Кровоносна система. Зниження кров’яного тиску, рівня холестерину та тригліцеридів.
Видільна система. Детоксикуючий ефект.