Гречана крупа плющена "Земледар" виготовляється з необсмаженої гречки в день замовлення та не піддається жодній обробці, крім механічної. Це дуже цінний поживний продукт з великою кількістю легкозасвоюваного білка та заліза. І, звичайно ж, вражаюче ароматний і смачний!
Компанія "Земледар" ретельно контролює весь процес виробництва плющених круп: від посіву зерна до фасування.
Вирощування. Наша гречка вирощується далеко від великих міст, пожвавлених доріг і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
Виробництво. Всі плющені крупи виготовляються лише у день замовлення. Покупець отримує свіжий, максимально корисний продукт. У виробництві використовується німецька зернодавка, зроблена з екологічних матеріалів. Низька швидкість робочих елементів пристрою забезпечує збереження всієї користі цільного зерна.
Фасування. Свіжа плющена крупа пакується у крафтові паперові пакети.
Із плющених круп виходять прекрасні сніданки: унікальний гречаний смак відмінно доповнюється молоком, медом і фруктами.
Використовуйте плющену крупу як гарнір, додавайте в овочеві салати, заправляйте молоком, олією та маслом. Поєднуйте з грибами, вареними овочами, свіжою та смаженою цибулею. Це хороший інгредієнт для домашнього хліба, пирогів, котлетного фаршу, оладок, печива та смачних козинаків.
Ефективним для схуднення вважається поєднання продукту з нежирним кефіром.
Урізноманітніть свої сніданки поживним омлетом з овочами та гречаною крупою плющеною. Незвичайний смак класичної страви сподобається і дітям, і дорослим. Заряд білкової енергії подано!
- гречана плющена крупа – 1 ст.л.
- молоко – 50 мл
- яйце – 1 шт.
- помідор – 1 шт.
- кріп – 1 ст.л.
- зелена цибуля – 3-4 пера
- сіль – щіпка
- олія рослинна – для смаження.
- Молоко довести до кипіння та залити ним плющену крупу на 5 хвилин.
- Нарізати цибулю, кріп і помідор, додати до крупи.
- Вбити в масу яйце, посолити й добре перемішати вінчиком або виделкою.
- Розігріти сковороду, додати олію та влити омлет.
- Обсмажити з одного боку – і можна подавати.
Вводити плющену крупу до раціону доцільно всім, а як цілющу добавку – при підвищенні тиску та холестерину, зайвій вазі, проблемах зі шлунково-кишковим трактом. Завдяки низькому глікемічному індексу рекомендується для діабетичного харчування.
Кровоносна система. Зниження рівня холестерину. Відновлення капілярів і стінок судин, надання їм еластичності. Користь при варикозі та перепадах тиску. Підвищення гемоглобіну.
Ендокринна система. Протиракові властивості. Прискорення метаболізму та, як наслідок, зниження ваги. Підвищення опірності організму інфекціям.
Нервова система. Природний антидепресант. Усунення безсоння та наслідків стресу. Позитивний вплив на роботу мозку.
Травна система. Поліпшення перетравлення та засвоєння їжі. Загоювальний ефект при виразках шлунку та кишечника. Сприятливий вплив на печінку.
Покривна система. Зміцнення волосся та нігтів. Підвищення пружності та еластичності шкіри.
Статева система. Допомога при зниженні потенції в чоловіків. Корисний ефект при вагітності.