“Пікантна” приправа “Земледар” складається з 3-х дуже корисних інгредієнтів: клітковин кунжуту та чорного кмину, морської солі. Чорний кмин має пряний смолистий смак, надає приправі гіркуватого насиченого аромату; білий кунжут привносить солодкість і горіхові нотки. Разом із сіллю утворюється оригінальний солоно-солодко-пряний смак і красива текстура. Приправу можна використовувати як більш корисну альтернативу звичайній солі.
Компанія "Земледар" ретельно контролює весь процес виробництва продуктів аж до розфасовки. Наші кунжут і чорний кмин вирощуються далеко від великих міст і промислових підприємств, при цьому мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються. Морська сіль видобувається в Криму методом випарювання та не піддається термічній обробці.
Обидва види клітковин виробляються з макухи, що залишилася після виготовлення кунжутної та чорнокминної олії у день замовлення. Покупець отримує свіжий якісний продукт зі збереженням усіх корисних і смакових властивостей. У виробництві клітковини використовується німецький жорновий млин з просіювачем, зроблений з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей кунжутного та кминного насіння.
Свіжа приправа фасується у скляні баночки або крафтову паперову упаковку – залежно від обсягу замовлення.
Спецією можна приправляти холодні та гарячі страви перед подачею. Рекомендується не піддавати продукт термічній обробці, щоб не зруйнувати користь рослинних клітковин.
Додавайте “Пікантну” приправу в:
- овочі, боби та листову зелень (баклажани, брюссельську капусту, квасолю, гарбуз, сочевицю, горох, картоплю, моркву, селеру);
- каррі;
- намазки для бутербродів;
- холодні та теплі салати;
- гарячі та холодні супи;
- соління й маринади;
- каші та гарніри;
- біле м’ясо, птицю, рибу;
- пасти, лазаньї, запіканки.
Поєднуйте з іншими прянощами (зірою, м’ятою, чебрецем, паприкою, коріандром, імбиром, кардамоном) та свіжовичавленими оліями. Гірчична олія + "Пікантна" приправа створюють справжній індійський смак страв.
Компоненти у складі приправи допоможуть м’яко очистити організм і скинути вагу. Мають антиалергенні, антибактеріальні, діуретичні, жарознижувальні, протизапальні, спазмолітичні властивості.
Ендокринна система. Поліпшення метаболізму. Зниження ризику онкології. Зміцнення імунітету. Запобігання авітамінозу. Нормалізація рівня цукру в крові.
Статева система. Стимуляція лактації. Протизапальна дія при захворюваннях жіночих статевих органів. Усунення хворобливих відчуттів і психоемоційного дискомфорту в передменструальний або клімактеричний період.
Нервова система. Усунення головного болю, втоми, безсоння та депресій. Поліпшення пам’яті, розумових здібностей і обробки інформації. Нормалізація сну.
Травна система. Поліпшення апетиту, травлення та мікрофлори ШКТ. Регуляція кислотності та мікрофлори шлунку. Усунення дисфункцій печінки, сприяння виділенню жовчі й очищенню жовчних шляхів. Глистогінний і легкий послаблюючий ефект.
Опорно-рухова система. Поліпшення стану зубів, запобігання утворенню зубного нальоту. Профілактика захворювань суглобів та остеопорозу. Сприяння набору м’язової маси.
Кровоносна система. Зміцнення стінок судин. Профілактика утворення тромбів. Нормалізація тиску, рівня холестерину та тригліцеридів. Сприяння утворенню клітин крові.
Видільна система. Виведення зайвої рідини з організму й усунення набряків. Профілактика каменеутворення в органах сечовидільної системи. Нормалізація сечовипускання.