Фісташки – обожнювані усіма горішки. Вони такі красиві (їх колір навіть виділений окремо як фісташковий), прикольні, неймовірно смачні та ще й корисні! Містять цінні жири, багато білка, клітковини, антиоксидантів, а також можуть похвалитися солідною кількістю вітаміну B6 та калію.
Компанія "Земледар" ретельно контролює весь процес поставки фісташок: від умов догляду за рослиною до фасування.
Вирощування. Фісташки виробника ростуть далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
Зберігання. Продукт зберігається відповідно до санітарних норм, очищується та фасується у день замовлення. Покупець отримує відмінні смажені солені фісташки з останнього врожаю.
Фасування. В день замовлення товар упаковується в екологічні крафтові пакети.
Фісташки використовуються як закуска, доповнення до салатів, крем-супів, піци, солодких каш, у випічці та десертах, надаючи їм красивого зеленого кольору (згадайте чудові фісташкові чізкейки, пахлаву та морозиво!).
Можете посипати фісташками свою улюблену рибу, запечену в духовці, додати в ранкове мюслі або йогурт, приготувати десертну скоринку. Як і інші горіхи, їх можна використовувати для приготування соусу песто чи горіхової пасти.
Це по-ресторанному винахідлива, красива та смачна страва, і при цьому така проста в приготуванні! Використовуйте для неї улюблену нерафіновану олію (оливкову, соняшникову, арахісову, лляну) та зелень за смаком.
- багет – 4 шматочки
- часник – 1 зубчик
- фісташки подрібнені – 4 ст.л.
- кунжут – 1 ч.л.
- коріандр – 1 щіпка
- авокадо – 1 шт.
- лимонний сік
- олія сиродавлена
- зелень для прикраси (кінза, петрушка, рукола)
- сіль морська
- перець чорний.
- Скибочки багету підсушити на сковороді або в духовці. Натерти часником і збризнути олією холодного віджиму.
- Подрібнити разом фісташки, кунжут і коріандр (2-3 імпульси в блендері).
- Авокадо очистити, нарізати скибочками та збризнути лимонним соком. Викласти на хліб.
- Зверху щедро посипати фісташковою крихтою та кількома кристалами крупної солі, збризнути олією та поперчити.
- Прикрасити листочками зелені.
Фісташки містять безліч поживних речовин, можуть сприяти зниженню ваги, здоров'ю серця та кишечника. Антиоксиданти в їхньому складі запобігають пошкодженню клітин та відіграють ключову роль у зниженні ризику багатьох захворювань.
Кровоносна система. Розширення та зміцнення судин, сприяння нормальному кровотоку, а також утворенню гемоглобіну. Зниження холестерину та тиску.
Ендокринна система. Регулювання рівня цукру в крові. Профілактика діабету 2-го типу.
Нервова система. Поліпшення здоров’я очей, захист від пошкоджень, спричинених синім світлом (від гаджетів), а також дегенерації жовтої плями. Підвищення уваги та стресостійкості.
Травна система. Живлення бактерій, які виробляють корисні коротколанцюгові жирні кислоти. Полегшення запорів.
Покривна система. Підтримка зволоженості шкіри. Допомога при атопічному дерматиті та екземі.