Яскраво-жовта, з легким зеленуватим відтінком соєва олія – корисне доповнення до різних страв. Добре поєднується з будь-якими інгредієнтами, швидко засвоюється та позитивно впливає на імунну систему. Вважається однією з найкалорійніших олій.
Компанія “Земледар” ретельно контролює весь процес виробництва олії: від посіву насіння до розливу в тару.
Вирощування. Компанія працює з найкращими перевіреними постачальниками сої, які при вирощуванні не використовують агрохімію.
Виробництво. Використовуються німецькі маслопреси з контролем температури для отримання холодного віджиму, щоб олія зберегла всі вітаміни та поживні речовини. Після виготовлення олія відстоюється природним методом у скляній тарі в темному місці впродовж 12 годин. Цим самим вдається досягти максимального сповільнення окислювальних процесів. Під час відстоювання мікрочастинки насіння осідають без стороннього втручання, олія стає прозорою.
Фасування. Відстояну олію розливають у скляні пляшки темно-зеленого кольору і надсилають покупцям. На прохання покупців, олія може відправлятись без попереднього відстоювання.
Соєва олія холодного віджиму добре поєднується з яблучним і бальзамічним оцтом, соусами і маринадами, може служити головним компонентом заправок для салатів. Використовується з хлібобулочними виробами, додається до готових страв і гарнірів, особливо з бобових.
Незважаючи на досить високу температуру димоутворення, не рекомендується для смаження і тушкування, щоб не руйнувати корисні речовини.
Соєва олія додасть яскравості та поживності веганській пасті. Незважаючи на використання лише рослинних інгредієнтів, страва виходить доволі ситною.
- локшина (можна взяти також соєву) – 200-250 г
- соєва олія – 1 ст.л.
- шпинат свіжий – жменя
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- морква – 1 шт.
- сіль, спеції – на смак.
- Відварити локшину до готовності, викласти на тарілку.
- Цибулю і моркву обсмажити до золотистої скоринки, додати до локшини.
- Внести сіль і приправи.
- Нарізати дрібно шпинат, посипати ним пасту.
- Заправити страву олією і добре перемішати.
Тако з амаранту – низькокалорійна та дуже поживна страва, що швидко готується з простих інгредієнтів. Надзвичайно корисний і смачний!
ПЕРЕЦЬ з КІНОА
Пропонуємо надзвичаайно смачний рецепт приготування фаршированого перцю з насінням кіноа від компанії Земледар.
КОТЛЕТИ з АМАРАНТУ
Котлети з амаранту – ідеальна страва для вегетаріанців та усіх любителів простих, здорових рецептів. Спробуйте приготувати з нами овочеві котлетки з джерелом протеїну – амарантом. Насіння є потужним імуностимулюючим засобом, та очищає організм від токсинів. Спробуйте цю смакоту і ви закохаєтесь у вегетаріанські котлети.
Комедогенність: 3 (підходить для сухої та нормальної шкіри).
Для шкіри: використовуйте, щоб посилити природний бар'єр для збереження вологи і захиститися від УФ-променів. Наносьте локально при запаленнях, прищах і атопічному дерматиті.
Найкращий ефект для краси олія надає при внутрішньому вживанні.