Ніжна та солодкувата кокосова стружка – найяскравіша та найпопулярніша “похідна” кокосу. Її неповторний смак прикрасить будь-який десерт, випічку та навіть пікантні страви. Преміальний продукт від компанії “Земледар” виготовлений з кокосових горіхів вищої якості, не містить консервантів, ароматизаторів, підсолоджувачів і будь-яких інших сторонніх речовин. Це неймовірно корисне доповнення до раціону.
Компанія "Земледар" ретельно перевіряє якість продукції у постачальників, перш ніж прийняти рішення про закупівлю та подальшу співпрацю.
Тестові зразки. Тестові зразки та наявність документів, що підтверджують відповідність міжнародним санітарним нормам і високій якості, – обов'язкові умови покупки продуктів імпортного походження. Наша компанія докладає великих зусиль, аби запропонувати покупцям найкращу якість.
Висушування та зберігання. Свіжа м’якоть висушується природним шляхом, що дозволяє зберегти всі корисні властивості кокосу. Продукт зберігається відповідно до санітарних норм і фасується у день замовлення. Покупець отримує свіжу кокосову стружку з останнього врожаю.
Фасування. В день замовлення товар упаковується в екологічну паперову тару.
Кокосова стружка – це, в основному, компонент корисних солодощів. Її додають у цукерки, веганські сирки, тістечка, торти, халву, булочки, шоколад, морозиво. Поєднується з сухофруктами, прянощами, горіхами та медом. Часто застосовується в якості кондитерського декору.
Може використовуватись як ароматизатор у солоних і прісних стравах – гарнірах, йогуртах, нарізках і салатах. В азіатських кухнях її часто додають до морепродуктів (дуже смачно зі смаженими креветками). Підходить для панірування у поєднанні з сухарями.
Якщо змішати кокосову стружку з молоком у шейкері – вийде корисний ароматний напій, який зазвичай дуже подобається дітям.
Натуральна кокосова стружка – основа здорових аналогів “Рафаелло” та “Баунті”. Вона формує ароматну білосніжну серединку та соковитий смак. Цукерки готуються виключно з корисних продуктів і без термообробки.
- кокосова стружка – 200-250 г
- кокосова клітковина (або борошно) – 4 ст.л.
- кокосова олія – 2 ст.л.
- мед – 4 ст.л.
- натуральний шоколад – 100 г.
- У глибокій мисці змішати кокосову стружку та клітковину, додати трохи зігріту кокосову олію, ввести мед і замісити однорідну щільну масу. Кількість меду можна збільшити і скоригувати текстуру сухими інгредієнтами.
- Залишити суміш на час для набухання та просочення.
- “Рафаелло”. Відривати від суміші невеликі шматочки та скачувати в кульки вологими руками. Зверху обваляти в кокосовій стружці та прибрати в холодильник на кілька годин.
- “Баунті”. Сформувати прямокутники та прибрати в морозилку на 30 хвилин. Покрити зверху шоколадною глазур’ю. Для цього необхідно розтопити натуральний шоколад, занурити e нього кожен батончик і поставити в холод застигати.
Ви точно ще не куштували нічого подібного! Амарантове печиво – м'якенька, ароматна і максимально натуральна випічка. Спробуйте спекти, а ми обіцяємо просте приготування і витончений смак. Один з головних інгредієнтів – амарант, завдяки високому вмісту клітковини у складі, налагоджує роботу ШКТ і дбає про нормальний рівень холестерину в крові. Корисний рецепт сподобається як дорослим, так і дітям. Давайте готувати!
КУЛІЧ на ЗАКВАСЦІ
Традиційно Великодній куліч готують на великій кількості масла, яєць, цукру та дріжджів. Але багато людей не вживають такі продукти через алергію, етичні міркування чи бажання харчуватися здорово.