Як і борошно, арахісова клітковина виготовляється зі знежиреного арахісу. Відмінність полягає лише у більш грубій фракції помелу. Клітковина досить калорійна та поживна. Характеризується вираженим арахісовим ароматом, великою кількістю білку та корисних жирів у складі.
Компанія “Земледар” ретельно контролює весь процес виробництва клітковини: від посіву до фасування. Перш ніж прийняти рішення про закупівлю та подальшу співпрацю з постачальником, ми перевіряємо тестові зразки арахісу та документи, що підтверджують відповідність продукції міжнародним санітарним нормам і якості.
Виробництво. Вся клітковина виготовляється тільки в день замовлення. Покупець отримує свіжий якісний продукт зі збереженням усіх корисних властивостей. У виробництві використовуються якісні німецькі млини з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей горіхів-бобів.
Фасування. Свіжа клітковина упаковується в крафтові паперові пакети.
Арахісова клітковина має чудові смакові якості, може використовуватись у випічці як борошно грубого помелу. Кулінари відзначають, що вироби з неї довше залишаються м’якими та відрізняються легкою розсипчастою текстурою.
Додавайте продукт у ранкові смузі або каші для посилення смаку та поживності. Клітковину можна залити водою, молоком, кефіром або йогуртом, дати кілька хвилин настоятися та додати ложку меду, жменю свіжих ягід або сухофруктів.
Використовуйте разом з універсальним борошном при приготуванні млинців або оладок. Застосовуйте як загущувач перших страв, компонент овочевих і фруктових салатів або локшини, паніровку для м’яса та риби.
Ароматні та поживні тости з арахісовими інгредієнтами – дуже смачний і поживний варіант сніданку (перекусу). Готуються просто і швидко лише із 3-х продуктів. Завдяки арахісовій клітковині засвоєння хліба відбудеться легше та швидше.
- бездріжджовий хліб – 3 скибочки
- арахісова паста – 3 ст.л.
- арахісова клітковина – 2 ч.л.
- Хліб підсушити на сухій сковороді або залишити м’яким (на смак).
- Змастити кожен бутерброд арахісовою пастою.
- Зверху посипати арахісовою клітковиною.
Ви точно ще не куштували нічого подібного! Амарантове печиво – м'якенька, ароматна і максимально натуральна випічка. Спробуйте спекти, а ми обіцяємо просте приготування і витончений смак. Один з головних інгредієнтів – амарант, завдяки високому вмісту клітковини у складі, налагоджує роботу ШКТ і дбає про нормальний рівень холестерину в крові. Корисний рецепт сподобається як дорослим, так і дітям. Давайте готувати!