Пікантна олія, одна крапля якої додає неповторності, гостроти та користі стравам. Виготовляється з насіння гострого червоного перцю – більш корисного за хімічним складом, ніж м'якоть плоду. Щоб не перевищувати норму, олія чилі поставляється в зручній упаковці з дозатором. Має пекучий свіжий аромат, гіркий гострий смак і рожево-червоний відтінок.
Увага! Вважайте при вживанні – олія дуже гостра!
Компанія “Земледар” ретельно контролює весь процес виробництва олії: від посіву насіння до розливу в тару.
Вирощування. Компанія співпрацює з перевіреним і надійним постачальником насіння перцю чилі.
Виробництво. Використовуються німецькі маслопреси з контролем температури для отримання холодного віджиму, щоб олія зберегла всі вітаміни та поживні речовини. Після виготовлення олія відстоюється природним методом у скляній тарі в темному місці впродовж 12 годин. Цим самим вдається досягти максимального сповільнення окислювальних процесів. Під час відстоювання мікрочастинки насіння осідають без стороннього втручання, олія стає прозорою.
Фасування. Відстояну олію розливають у скляні пляшки з дозатором і надсилають покупцям. На прохання покупців, олія може відправлятись без попереднього відстоювання.
Олійка доречна практично в усіх стравах для надання їм гостроти: овочевих салатах, пастах, морепродуктах, м'ясі, супах, кашах, плові, картоплі. Може виступати інгредієнтом соусів, кетчупів, заправок, маринадів.
Щоб знизити гостроту олії чилі, можна поєднати її з медом. Любителям пікантних страв може сподобатися поєднання олії з солодкими інгредієнтами.
Поєднання кислого, солодкого, гострого та гіркого природних смаків робить цей десерт незвичайним і незабутнім. Олія перцю чилі – пікантний акцент у цій смаковій різноманітності. Замість вишні можна використати малину.
- мед зацукрований – 250 г
- вишня без кісточок – трохи менше жмені
- кориця – ½ ч.л.
- олія перцю чилі – 1 крапля
- какао терте або шоколадні крихти – 1-2 ст.л.
- Мед ретельно збити в потужному блендері протягом 5-7 хвилин.
- У процесі збивання капнути олію та продовжити збивати, потім додати вишню.
- Внести корицю і шоколад, перемішати і помістити в скляну тару для зберігання.
Хумус з кунжутною пастою тахіні – смачна і пікантна закуска, яка їсться з лавашем, пітою чи цілозерновим хлібом. Хумус можна назвати легкою їжею – вона і смачна і корисна. В основі страви – нут (турецький горох), який містить велику кількість рослинного білка. Хумус принесе вам надзвичайну смакову насолоду, а також наповнить раціон необхідними елементами. Тож, давайте готувати разом!
Голубці з Пшоном
Голубці – українська страва, без якої не обходиться жодне застілля. Приготуйте з нами рецепт традиційної страви з головним інгредієнтом у вигляді пшона. Крупа характеризується багатим складом білків та вуглеводів, доброю дією на організм та виразним смаком. Замість варіння, пропонуємо запікати страву в духовці, що зробить її ще кориснішою. Здивуйте рідних вегетаріанською інтерпретацією голубців!
Для шкіри: додавайте в антицелюлітні креми та засоби для обгортання. Чітко дотримуйтеся пропорцій, зазначених у рецептах, щоб не отримати опік.
Для волосся: у складі масок наносьте на корені для стимуляції росту та зміцнення волосся, усунення лупи. Обов'язково дотримуйтеся рекомендованих пропорцій, розчиняйте олію в воді та інших інгредієнтах у зазначеній кількості. При сильному печінні відразу ретельно вимийте засіб.