Виробник натуральних продуктів харчування в Україні з 2010 року

 

(096) 837 1000
(050) 130 6525

 

Арахісове жорнове борошно

Залишіть відгук про цей товар першими

Арахісове борошно виготовляється шляхом подрібнення арахісової маси, що залишилася після віджимання олії. Продукт дуже поживний, тому що містить велику кількість білка, клітковини і мононенасичених жирів. Це природний загусник і відмінне доповнення до рагу і соусів. Борошно з високим вмістом білка ідеально підходить для випічки. Воно насичує їжу тонким горіховим ароматом і приємним смаком.

Обліковий номер: P0661-1

Доступність: Є в наявності

Ціна від: 30  грн.

* Обов'язкові поля

Опис товару

Деталі

Арахісове борошно вразить не тільки смаковими якостями, але й своїм впливом на організм. Продукт допоможе контролювати ваш апетит, наповнить корисними речовинами та підвищить імунітет.

Користь арахісового борошна:

1) Управління вагою: арахісове борошно є багатим джерелом білка, клітковини і ненасичених жирів, які можуть допомогти вам почувати себе ситим і запобігти переїданню. Протеїн допомагає зміцнити м'язи, що підвищує рівень метаболізму і дозволяє вам спалювати більше калорій протягом дня. Волокно і мононенасичені жири арахісового борошна допомагають організму регулювати рівень цукру в крові.

2) Захисні антиоксиданти: арахісове борошно містить важливі антиоксиданти, які захищають клітини від пошкоджень, викликаних вільними радикалами. Останні асоціюються з хронічними захворюваннями, а антиоксиданти допомагають захистити здорові клітини.

3) Профілактика серцево-судинних захворювань: арахісове борошно містить корисні для серця поживні речовини. Дослідження, опубліковане в журналі «Journal of Nutrition», показало, що вживання арахісу в складі здорової дієти може знизити ризик серцевих захворювань і рівень «поганого» холестерину.

 Ідеї для використання арахісового борошна.

На сніданок додайте кілька столових ложок у вівсянку або смузі, а також 1/2 чашки можна додавати в млинці і оладки. На обід арахісове борошно підійде для заправки салатів і холодної локшини. Його можна використовувати в якості панірувальних сухарів для курки, свинини або риби. Що стосується десерту, арахісове борошно можна використовувати замість звичайного. Радимо додавати додаткову рідину в випічку під час приготування, тому що високий вміст білка в борошні поглинає рідину.

Смачного!

 

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Про товар
Білки 47 г на 100 г продукту
Жири 20 г на 100 г продукту
Вуглеводи 14 г на 100 г продукту
Калорійність 432 Ккал на 100 г продукту
Застосування кулінарія
Тип упаковки Паперовий крафт-пакет або мішок
Термін зберігання (рекомендований) 6 місяців
Вирощено (вироблено) власне виробництво
Країна виробник УкраЇна

Відгуки

Напишіть власний відгук

You're reviewing: Арахісове жорнове борошно

Як мені оцінити цей продукт? *

Оцінка:

Статії