Виробник натуральних продуктів харчування в Україні з 2010 року

 

(096) 837 1000
(050) 130 6525

 

Арахісове жорнове борошно

Станьте першими в оцінці цього товару

Арахісове борошно виготовляється шляхом подрібнення арахісової маси, що залишилася після віджимання олії. Продукт дуже поживний, тому що містить велику кількість білка, клітковини і мононенасичених жирів. Це природний загусник і відмінне доповнення до рагу і соусів. Борошно з високим вмістом білка ідеально підходить для випічки. Воно насичує їжу тонким горіховим ароматом і приємним смаком.

Обліковий номер: P0661-1

Доступність: Є в наявності

Ціна від: 56  грн.

* позначені обов'язкові поля

Опис товару

Деталі

Арахісове борошно вразить не тільки смаковими якостями, але й своїм впливом на організм. Продукт допоможе контролювати ваш апетит, наповнить корисними речовинами та підвищить імунітет.

Користь арахісового борошна:

1) Управління вагою: арахісове борошно є багатим джерелом білка, клітковини і ненасичених жирів, які можуть допомогти вам почувати себе ситим і запобігти переїданню. Протеїн допомагає зміцнити м'язи, що підвищує рівень метаболізму і дозволяє вам спалювати більше калорій протягом дня. Волокно і мононенасичені жири арахісового борошна допомагають організму регулювати рівень цукру в крові.

2) Захисні антиоксиданти: арахісове борошно містить важливі антиоксиданти, які захищають клітини від пошкоджень, викликаних вільними радикалами. Останні асоціюються з хронічними захворюваннями, а антиоксиданти допомагають захистити здорові клітини.

3) Профілактика серцево-судинних захворювань: арахісове борошно містить корисні для серця поживні речовини. Дослідження, опубліковане в журналі «Journal of Nutrition», показало, що вживання арахісу в складі здорової дієти може знизити ризик серцевих захворювань і рівень «поганого» холестерину.

 Ідеї для використання арахісового борошна.

На сніданок додайте кілька столових ложок у вівсянку або смузі, а також 1/2 чашки можна додавати в млинці і оладки. На обід арахісове борошно підійде для заправки салатів і холодної локшини. Його можна використовувати в якості панірувальних сухарів для курки, свинини або риби. Що стосується десерту, арахісове борошно можна використовувати замість звичайного. Радимо додавати додаткову рідину в випічку під час приготування, тому що високий вміст білка в борошні поглинає рідину.

Смачного!

 

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Про товар
Білки 47 г на 100 г продукту
Жири 20 г на 100 г продукту
Вуглеводи 14 г на 100 г продукту
Калорійність 432 Ккал на 100 г продукту
Застосування кулінарія
Тип упаковки Паперовий крафт-пакет або мішок
Термін зберігання (рекомендований) 6 місяців
Вирощено (вироблено) власне виробництво
Країна виробник УкраЇна

Відгуки

Напишіть власний відгук

You're reviewing: Арахісове жорнове борошно

Як мені оцінити цей продукт? *

Оцінка:

Статії