Опис товару
Деталі
Шоколадна паста Гарбузова — дуже добре пійде на сніданок і полуденок, підійде для веганскої раціону, дитячого столу і кулінарних експериментів. Для її приготування ми взяли мед, какао і гарбузове насіння — свіже, мінімально оброблене, що зберегло в собі вітаміни і мікроелементи. Шоколадні пасти «Земледар» мають невеликий термін зберігання, тому що для їх приготування використовуються тільки натуральні продукти. Завдяки гарбузовому насінню шоколадна паста містить:
- жирні олії, включаючи линоленовую, олеїнову, стеаринову і пальмітинову кислоти;
- фітостерини — речовини, що зменшують обсяг всмоктування холестерину і таким чином знижують його рівень;
- каротин — провітамін вітаміну А, який необхідний для зору, а також для перебігу антиоксидантних процесів в організмі
- вітамін К, який грає важливу роль в метаболізмі кісток і процесах регуляції згортання крові.
Гарбузову шоколадну пасту можна використовувати не тільки як самостійний десерт. Ми радимо вам спробувати приготувати гарбузово-шоколадний смузі. На кожну порцію вам знадобиться:
- 200 грам свіжого мускатного гарбуза;
- 1 столова ложка шоколадної пасти Гарбузова;
- трохи свіжовичавленого лимонного соку;
- гарбузове насіння для прикраси;
- вода.
Для приготування смузі треба подрібнити очищений й нарізаний кубиками гарбуз в блендері, додати шоколадну пасту, лимонний сік, долити води до бажаної консистенції й знову запустити блендер до повного змішування інгредієнтів. Готовий смузі прикрасити гарбузовим насінням. Мускатний гарбуз, що є популярним у наших широтах, сам по собі досить солодкий, але мед в складі шоколадної пасти додасть йому ще солодкості, а какао додасть колір і смак шоколаду. Лимонний сік збагатить смак та зробить його більш гармонійним.
Як і будь-який інший продукт, шоколадну пасту варто вживати в розумних кількостях і не замінювати їй повноцінні прийоми їжі. Мед майже на 80% складається з так званих швидких вуглеводів або моносахаридів, які швидко потрапляють в кров і стимулюють вироблення інсуліну. Солодощі, що вжиті на голодний шлунок, швидко вгамують голод та додадуть бадьорості, але цей ефект триватиме дуже короткий час, по закінченню якого ви знову відчуєте голод. Кращий варіант — їсти пасту як десерт або як перекус між основними прийомами їжі.
Додаткова інформація
Додаткова інформація
Об'єм | 200 мл в банці | ||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Країна виробник | Україна | ||||||||||||||||||||||
Про товар |
|