Виробник натуральних продуктів харчування в Україні

 

 

(096) 837 1000
(050) 130 6525

 

Насіння голонасінного (голозерного) натурального гарбуза

Насіння голозерного гарбуза використовується в їжу в пророщеному і звичайному вигляді, воно майже на половину складається з поживної рослинної олії, а також білка і вітамінів. Вживати насіння рекомендується як загальнозміцнюючий засіб, для лікування захворювань сечостатевої сфери неінфекційної природи, а також для підвищення рівня гемоглобіну в крові.
Обліковий номер: Z0100133-1

Доступність: Є в наявності

Ціна від: 48  грн.

* Обов'язкові поля

Опис товару

Деталі

Насіння голозерного гарбуза є джерелом цінних поживних речовин, причому в паростках їх майже в 10 разів більше, ніж в звичайному гарбузовому насінні. Наприклад, вміст вітаміну С, який працює як антиоксидант, при пророщуванні підвищується з двох з половиною до тридцяти двох міліграмів на кожні 100 грамів! Жирні кислоти, амінокислоти теж містяться в проростках, як і цинк, фолієва кислота, фосфор і кальцій.

Пророщене насіння рекомендується вживати в їжу вагітним і годуючим жінкам, бо воно багате вітаміном Е, а також дітям для підтримки здорового імунітету. Введення насіння гарбуза в раціон рекомендується спортсменам, людям, що страждають на цукровий діабет, ожиріння, захворювання печінки, жовчних шляхів, сечостатевої системи. Насіння також є природним антипаразитарним засобом, повністю нешкідливим, навіть, для літніх людей.

Пророщувати насіння слід так само, як і пшеницю. Однак потрібно знати, що гарбуз проростає не так рівномірно: одні паростки можуть з'явитися вже на четвертий день, інші - тільки на сьомий. До того ж паростки мають злегка гіркуватий смак, тому можуть не сподобатися дітям. Фахівці рекомендують вживати насіння в їжу, не чекаючи появи зелені, на 2-3 день після замочування, або ж попередньо видаляти корінці білого кольору, які і дають гіркоту. Насіння добре поєднується з медом, горіхами, його можна додавати в випічку, салати, каші. Тим, хто з якихось причин не їсть насіння, радимо пророщувати його в грунті, а в їжу вживати листочки, які з'явилися. Не менш корисною виходить отримана з насіння гарбузова олія.

Властивості

  • олія в складі пророщеного насіння корисна для чоловічого і жіночого здоров'я: вона допомагає боротися з простатитом, аденомою простати,
  • пієлонефритом, циститом, поліненасичені жирні кислоти (лінолева і ліноленова) благотворно впливають на роботу травної, нервової, серцево-судинної систем,
  • насіння рекомендується при анемії, авітамінозі,
  • речовини, що містяться в проростках зміцнюють стінки судин, мають бактерицидну, протизапальну і діуретичну дію.

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Про товар
Білки 26 г на 100 г продукту
Жири 49.05 г на 100 г продукту
Вуглеводи 19 г на 100 г продукту
Калорійність 556 Ккал на 100 г продукту
Застосування Выпечка, растительное масло
Тип упаковки Паперовий крафт-пакет або мішок
Термін зберігання (рекомендований) 6 місяців
Вирощено (вироблено) еко-господарство
Країна виробник УкраЇна

Відгуки

Відгуки клієнта (1)

Дякую.
Оцінка
Анна / (Надіслано 02.04.2019)
Якісне і хороше насіння.

Напишіть власний відгук

You're reviewing: Насіння голонасінного (голозерного) натурального гарбуза

Як мені оцінити цей продукт? *

Оцінка:

Статії