Виробник натуральних продуктів харчування в Україні

 

 

(096) 837 1000
(050) 130 6525

 

Сіль з травами, баночка, 90 г

Залишіть відгук про цей товар першими

До складу суміші входить морська сіль, перемелена на млинку разом з 13 видами різних сушених трав. Суміш можна використовувати для перших страв, салатів, соусів. Частина рослин вирощена на грядках фермерського господарства, яким керує Крістіна Лібергер – людина, що цінує натуральність і є прихильником здорового харчування. Господарство знаходиться на Тернопільщині, у селі Потутори. А решту трав зібрані на полях або серед вільної і чистої природи поблизу Потутор.
Обліковий номер: P0039

Доступність: Є в наявності

60  грн.

Опис товару

Деталі

Склад: сіль морська (85%), цибуля ріпчаста, базилік, кріп, порей, майоран, петрушка, меліса, шніт, базилік лимонний, чебрець, шавлія, м'ята, любисток.

Кожна людина знає, що цибуля корисна як при лікуванні різних хвороб, так і як зміцнювальний організм засіб. Цибуля - рослина справді дивовижна. Без неї не обходиться практично жодна господиня.

Базилік в якості пряності використовується широко в сухому вигляді. Колись його називали царською травою. Вся надземна частина його відрізняється приємним запахом і ніжним смаком. Властивості його проявляються в стравах як би поступово - спочатку він дає гірчинку, а потім солодкуватий присмак.

Кріп покращує смакові якості їжі, зовнішній вигляд, збуджує апетит, стимулює секрецію травних залоз.

У цибулі-порею абсолютно відсутні запах і гострота. Він має ніжний, приємний солодкуватий смак і є дієтичним продуктом. Порей містить більше білка, ніж цибуля.

Майоран - пряність, яку можна додавати в будь-які страви для додання аромату. У майорану стійкий пряний аромат і злегка пекучий смак. Іноді його порівнюють зі смаком чебрецю або орегано (і не випадково, адже ці трави - близькі родичі). Правда, кожна з спецій має свої відтінки і особливості, і вони доповнюють, але не замінюють один одного.

Петрушка в кулінарії використовується як ароматизуючий додаток і приправа до різних страв. Петрушка надзвичайно багата вітамінами і мінеральними елементами і тому надзвичайно корисна при загальному занепаді сил.

Меліса посилює слиновиділення, покращує обмін речовин, апетит, діяльність травної системи.

Шніт-цибуля має приємний напівгострий смак, більш легкий і тонкий, ніж у звичайної зеленої цибулі.

Лимонний базилік має яскраво виражений лимонний запах і смак. Рослина містить велику кількість мінеральних солей, вітамінів А, С, Р і групи В.

Чебрець сприяє покращенню апетиту, поліпшує травлення.

Шавлія в сушеному вигляді має сильний гострий запах, приємний і гіркуватий смак.

М’ята виявляє заспокійливу й регулюючу дію на кишково-шлунковий тракт, діє як зміцнювальний засіб при занепаді сил.

Запах любистку гострий, пряний, смак спочатку - солодкуватий, потім - гострий, пряний і помірковано гіркуватий. Особливе значення має любисток в дієтичному харчуванні, поряд з кропом і базиліком.

Морська сіль і букет із 13 різних трав, нададуть усім стравам чудового смаку.

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Сертифікат Органік стандарт Україна
Термін зберігання (рекомендований) 12 місяців
Вирощено (вироблено) с. Потутори, Тернопільської обл.
Країна виробник Україна

Відгуки

Напишіть власний відгук

You're reviewing: Сіль з травами, баночка, 90 г

Як мені оцінити цей продукт? *

Оцінка:

Статії