Виробник натуральних продуктів харчування в Україні

 

 

(096) 837 1000
(050) 130 6525

 

Суміш до м’яса, баночка, 32 г

Залишіть відгук про цей товар першими

Суміш пряних трав для м’яса та м’ясних страв. До складу входять: цибуля ріпчаста, порей, часник, гірчиця, чебрець, чабер, орегано, майоран, любисток, шавлія, розмарин. Частина рослин вирощена на грядках фермерського господарства, яким керує Крістіна Лібергер – людина, що цінує натуральність і є прихильником здорового харчування. Господарство знаходиться на Тернопільщині, у селі Потутори. А решту трав зібрані на полях або серед вільної і чистої природи поблизу Потутор.
Обліковий номер: P0048

Доступність: Є в наявності

60  грн.

Опис товару

Деталі

Кожна людина знає, що цибуля корисна як при лікуванні різних хвороб, так і як зміцнювальний організм засіб. Цибуля - рослина справді дивовижна. Без неї не обходиться практично жодна господиня.

У цибулі-порею абсолютно відсутні запах і гострота. Він має ніжний, приємний солодкуватий смак і є дієтичним продуктом. Порей містить більше білка, ніж цибуля.

Сушений часник застосовується замість свіжого при смаженні і варінні м'яса і птиці, приготуванні супів, заливного і холодців, домашніх ковбасок, грибних і овочевих солінь.

Чорна гірчиця не тільки стимулює апетит, збільшуючи при цьому слиновиділення до восьми разів, вона також має властивості покращувати роботу травлення. Гірчиця здатна нейтралізувати токсини в організмі і допомагає при розладах шлунка. Насіння чорної гірчиці є дуже хорошим джерелом Омега-3 жирних кислот, а також кальцію, харчових волокон, заліза, марганцю, магнію, ніацину, фосфору, селену і цинку.

Чебрець повністю розкриває свій аромат при тривалій тепловій обробці, тому його кладуть на самому початку приготування. Він сприяє покращенню апетиту, поліпшує травлення.

Чабер, що вживається в невеликих кількостях, збуджує апетит, сприяє кращому засвоєнню продуктів харчування, має бактерицидну, антигельмінтну і закріплюючу дію. Його додають в м'ясорублені вироби.

Орегано добре доповнює смак багатьох страв. Пряність збуджує апетит і сприяє травленню.

Майоран - пряність, яку можна додавати в будь-які страви для додання аромату. У майорану стійкий пряний аромат і злегка пекучий смак. Іноді його порівнюють зі смаком чебрецю або орегано (і не випадково, адже ці трави - близькі родичі). Правда, кожна з спецій має свої відтінки і особливості, і вони доповнюють, але не замінюють один одного.

Любисток в якості прянощів вживається в соуси, до смаженого м'яса, в підливи, супи, до овочів, страв з рису, круп, птиці та риби. Виключно хороший смак набуває з додаванням щіпки любистку міцний м'ясний бульйон, в якому підкреслюється і посилюється смак м'яса.

Шавлія широко використовується як ароматична добавка для страв з домашньої птиці, а також траву шавлії додають в начинку для домашніх ковбас.

Розмарин має сильний, ароматний, солодкуватий камфорний запах, що нагадує запах сосни, і дуже приємний, злегка гострий смак. На відміну від багатьох трав, розмарин не втрачає свій аромат від тривалої теплової обробки. Оригінальний смак набувають з додаванням розмарину страви з ягнятини, гуляш з яловичини, баранина і томатний суп, а також яловичина, баранина і телятина, приготовані на грилі.

Суміш до м’яса чудово підходить для маринування шашлику чи іншого м’яса, а також для супів або соусів.

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Сертифікат Органік стандарт Україна
Термін зберігання (рекомендований) 12 місяців
Вирощено (вироблено) с. Потутори, Тернопільської обл.
Країна виробник Україна

Відгуки

Напишіть власний відгук

You're reviewing: Суміш до м’яса, баночка, 32 г

Як мені оцінити цей продукт? *

Оцінка:

Статії