Виробник натуральних продуктів харчування в Україні

 

 

(096) 837 1000
(050) 130 6525

 

Шкаралупа кедрового горіха

Залишіть відгук про цей товар першими

Шкаралупа кедрового горіха — корисний продукт в домашньому господарстві. Протягом століть її переробляють і використовують для приготування настоянок і відварів, шо допомагають травленню, кісткам, суглобам, серцево-судинній і кровоносній системам, шкірі та волоссю. В наші дні шкаралупа виготовляється промислово з дотриманням технологій, що дозволяють зберегти всі її природні властивості.
Обліковий номер: P0100496-1
Повідомити про надходження

Доступність: Очікується

Ціна від: 26  грн.

Опис товару

Деталі

Шкаралупа кедрового горіха — не самий звичний, але дуже корисний продукт для повсякденного вжитку. Її отримують в результаті промислової обробки кедрових горішків перед їх надходженням у продаж, а потім використовують в самих різних цілях: від приготування лікарських препаратів за рецептами народної медицини до хімічного виробництва. Основни властивості шкаралупи кедрового горіха є такі:

  • збільшена в порівнянні з горіхами кількість кальцію — від півтора до двох разів залежно від типу обробки;
  • присутність вітаміну С, який не руйнується тривалий час за умови правильного зберігання;
  • велика кількість дубильних речовин, що мають натуральні в'яжучі та антибактеріальни властивості;
  • зменшений в порівнянні з кедровим борошном вміст жирів, що є важливим при необхідності дотримуватися певного режиму харчування.

Зібрана і перероблена в умовах біологічної чистоти, шкаралупа кедрового горіха протягом довгого часу зберігає свої властивості. Найчастіше її використовують для приготування настоянок і відварів як для зовнішнього застосування, так і для внутрішнього. В окремих випадках шкаралупа самого дрібного помелу може додаватися в випічку і працювати в якості механічного способу очищення кишечника, проте перед таким її застосуванням варто проконсультуватися з лікарем. Серед більш традиційних методів вживання шкаралупи можна згадати:

  • спирто-горілчані настойки для лікування суглобів, в тому числі для зняття болю при ревматизмі і подагрі;
  • спиртові настоянки для лікування шкірних захворювань і пошкоджень, включаючи опіки слизової і рожістие запалення;
  • відвари для прийому всередину для лікування різноманітних хронічних і гострих захворювань, особливо захворювань шлунково-кишкового тракту — в залежності від проблеми змінюється міцність, час приготування і кількість вживання готового відвару;
  • подрібнена суха шкаралупа також може застосовуватися в рецептах домашньої косметології - при виготовленні мила або скрабів для обличчя і тіла.

Важливо знати, що біологічно активні компоненти шкаралупи кедрового горіха зберігатимуть свою ефективність при дотриманні умов зберігання: шкаралупу слід тримати в темному прохолодному місці при температурі не нижче 5 і не вище 25 градусів за Цельсієм в скляній або бляшаній тарі. 

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Про товар
Білки 13.7 г на 100 г продукту
Жири 68.4 г на 100 г продукту
Вуглеводи 13.1 г на 100 г продукту
Калорійність 673 Ккал на 100 г продукту
Тип упаковки Паперовий пакет або мішок
Термін зберігання (рекомендований) 6 місяців
Вирощено (вироблено) Еко-виробництво
Країна виробник Росія

Відгуки

Напишіть власний відгук

You're reviewing: Шкаралупа кедрового горіха

Як мені оцінити цей продукт? *

Оцінка:

Статії