Виробник натуральних продуктів харчування в Україні

 

 

(096) 837 1000
(050) 130 6525

 

Шоколадна паста "Горіхова", 200 г

Залишіть відгук про цей товар першими

Шоколадна паста Горіхова — союз меду, какао й суміші різних видів горіхів, яка надає готовому продукту насичений горіховий смак та неповторний аромат. Горіхи присутні в нашому раціоні понад півмільйона років і є унікальним джерелом незамінних жирних кислот. Крім того, регулярне вживання горіхів в їжу допомагає зменшити вміст холестерину в крові та нормалізувати вживання цукру.
Обліковий номер: P0500
Only 10 left

Доступність: Є в наявності

150  грн.

Опис товару

Деталі

Шоколадна паста Горіхова від «Земледар» на основі меду і какао з додаванням горіхової суміші — продукт з насиченим смаком і поліпшеним складом за рахунок використання декількох сортів горіхів. Ми використовуємо тільки натуральні компоненти і продаємо свіжоприготовані продукти, тому рекомендуємо вам уважно стежити за терміном зберігання, що зазначений на упаковці. Завдяки суміші горіхів шоколадна паста містить:

  • незамінні жирні кислоти, ненасичені жирні кислоти, і, звичайно Омегу-3;
  • велику кількість мінералів, включаючи кальцій і селен, який необхідний для нормальної роботи щитовидної залози;
  • вітаміни, в першу чергу групи В, включаючи фолієву кислоту, а також вітамін Е.

Крім того, горіхи мають низький глікемічний індекс, що може бути справді важливо для тих, хто перебуває в процесі зменшення споживання цукру в щоденному раціоні.

За рахунок свого багатого смаку шоколадна паста Горіхова також відмінно підходить для приготування домашніх солодощів. Наприклад, улюблене багатьма печиво «Горішки» можна наповнювати не як прийнято вареним згущеним молоком, а нашою пастою. Для приготування цього печива вам в першу чергу знадобиться спеціальний пристрій — форма, щоб випікати порожні половинки майбутнього печива. Для тіста візьміть:

  • 200 грам вершкового масла;
  • 100 грам цукру;
  • 2 яйця;
  • 3 склянки борошна;
  • 0,5 чайної ложки соди і оцет, щоб її погасити;
  • щіпку солі.

Масло кімнатної температури слід розтерти з цукром і сіллю, потім додати яйця й соду, що вже погашена оцтом, перемішати й почати вимішувати тісто, поступово додаючи борошно. З готового тіста сформувати кульки, розподілити їх на формі й випікати відповідно до інструкції. Після того, коли готові половинки печива охолонуть, слід наповнити кожну з них Горіховою шоколадною пастою та поєднати між собою. Завдяки тому, що паста не піддається дії високих температур, вона зберігає всі якості натурального продукту.

Незважаючи на те, що наша шоколадна паста по своїй користі значно перевершує продукцію мас-маркету, не варто їй зловживати. Слід також пам'ятати, що горіхи містять велику кількість рослинних жирів, які більш корисні ніж тваринні, але безконтрольне їх вживання може посилити проблеми із зайвою вагою, а в окремих випадках навіть призвести до порушення жирового обміну.

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Об'єм 200 мл в банці
Країна виробник Україна
Про товар
Білки 18,4 г на 100 г продукту
Жири 14,8 г на 100 г продукту
Вуглеводи 67,1 г на 100 г продукту
Калорійність 652 Ккал на 100 г продукту
Вміст какао 20 %
Склад Какао терте, клітковина горіхова, горіхова олія холодного тиснення, мед.
Тип упаковки Стікляна бутилка
Термін зберігання (рекомендований) 6 місяців
Вирощено (вироблено) Власне виробництво
Країна виробник УкраЇна

Відгуки

Напишіть власний відгук

You're reviewing: Шоколадна паста "Горіхова", 200 г

Як мені оцінити цей продукт? *

Оцінка:

Статії