Цільнозернове борошно - ідеальне поєднання якості і користі
Що може бути смачніше свіжого хлібця, такого незамінного на кожному столі? Правильно - домашній, запашний хлібобулочний шедевр, зроблений власними руками з жорновой муки, насиченою всілякими поживними речовинами і зберегла цілісність харчових волокон.
Цільнозернове борошно отримують способом дбайливого і повільного перетирання зерен на спеціально для цього призначених кам'яних жорнах, так як для отримання такого борошна використання агресивного і жорсткого кулачково-ударного методу категорично заборонено, тому що він руйнує клітковину і цінні речовини, характерні цьому сорту борошна.
Використання цельнозернового борошна дає можливість не тільки насолоджуватися максимально натуральним первозданним і ніжним зерновим смаком, але і збагачувати організм макро- і мікроелементами зерна, цінними волокнами, концентрованими жирними кислотами, амінокислотами, антиоксидантами і спектром вітамінів. Насичений і збагачений енергетичною і поживною цінністю продукт запросто вгамує голод і наситить організм, продовживши Вашу активність на більш тривалий час.