Виробник натуральних продуктів харчування в Україні з 2010 року

 

(096) 837 1000
(050) 130 6525

 

Сочевиці червоної борошно

Залишіть відгук про цей товар першими

Борошно червоної сочевиці готується методом жорнової обробки. Завдяки дбайливому перемелюванню без нагрівання, продукт зберігає всі вітаміни і корисні властивості. Сочевиця знижує ризик ожиріння, діабету, серцевих захворювань, одночасно сприяючи здоровому кольору обличчя і волосся. Борошну характерний приємний та м'який смак. Продукт можна використовувати в чистому вигляді, але також міксувати з різними видами борошна.


 

Обліковий номер: Р06990-1

Доступність: Є в наявності

Ціна від: 44  грн.

* Обов'язкові поля

Опис товару

Деталі

Борошно сочевиці містить велику кількість вітамінів і позитивно впливає на організм. Клітковина, фолієва кислота і калій підтримують здоров'я серця. Клітковина пов'язана не тільки зі зменшенням частоти серцево-судинних захворювань, але і з більш повільним прогресуванням захворювання.

Борошно з сочевиці поповнить ваш раціон вітамінами, мінералами, а також білком, який може частково замінити м'ясо. Коли основне джерело насичених і транс-жирів в раціоні замінюється їжею з високим вмістом клітковини, такою як сочевиця, ризик серцево-судинних захворювань значно зменшується.

Сочевиця містить в собі фолат, який має важливе значення для запобігання вроджених порушень. Було показано, що він знижує ймовірність передчасних пологів. Продукт може забезпечити майже 60% необхідної потреби фолієвої кислоти в день.

Борошно сочевиці містить важливу речовину - селен, який запобігає запаленню, покращує імунітет, і стимулює вироблення важливих клітин для протистояння онкологічним хворобам.

Застосування в кулінарії

Сочевичне борошно - смачна і корисна альтернатива пшеничній муці. Продукт надає злегка горіховий смак вашим кулінарним стравам. Готуйте натуральну і безглютенову їжу. Борошно дуже низькокалорійне, що є важливим чинником для тих, хто стежить за вагою. Продукт підвищує почуття ситості і знижує апетит. Продукт допомагає зменшити загальне споживання калорій. Високий вміст клітковини в сочевиці також налагоджує роботу шлунково-кишкового тракту.

Ідеї для використання: мафіни, хліб, печиво, оладки, тісто, млинці. Також борошно можна додавати в супи, соуси і м'ясні страви. Сочевичне борошно не є прямою заміною пшеничного борошна, тому його можна поєднувати з вівсяним, лляним, гречаним, спельтовим і багатьма іншими. Продукт покращує текстуру овочевих котлет та оладків. У випічці з приємним горіховим смаком сочевиці дуже добре поєднується шоколад. Готуйте смачно і з користю!

 

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Про товар
Білки 24.3 г на 100 г продукту
Жири 1.9 г на 100 г продукту
Вуглеводи 48.8 г на 100 г продукту
Калорійність 297 Ккал на 100 г продукту
Застосування Випічка
Сертифікат Органік стандарт Україна
Тип упаковки Паперовий крафт-пакет або мішок
Термін зберігання (рекомендований) 6 місяців
Вирощено (вироблено) еко-господарство
Країна виробник УкраЇна

Відгуки

Напишіть власний відгук

You're reviewing: Сочевиці червоної борошно

Як мені оцінити цей продукт? *

Оцінка:

Статії