Виробник натуральних продуктів харчування в Україні

 

 

(096) 837 1000
(050) 130 6525

 

Мигдального горіха сиродавлена олія

Залишіть відгук про цей товар першими

Мигдалева олія "Земледар" виготовляється і відстоюється, у вакуумному прохолодному середовищі, безпосередньо в день замовлення. Використовується лише метод прямого холодного пресування. Зберігаються всі корисні мікроелементи та вітаміни. Смакові якості і аромат кардинально відрізняються від класичної покупної олії. Рекомендується використовувати в кулінарних і лікувально-профілактичних цілях.
Обліковий номер: P0100210-1

Доступність: Є в наявності

Ціна від: 356  грн.

* Обов'язкові поля

Опис товару

Деталі

Сиродавлена мигдалева олія «Земледар» отримана методом холодного пресування з необсмажених ядер солодкого мигдалю. Вона характеризується високим вмістом корисних речовин, прекрасним смаком і корисністю для організму. Продукт можна використовувати з кулінарною, косметологічною і терапевтичною метою.

Олія характеризується ніжним смаком з легкою ноткою мигдалевого горіха. У ній є і трохи солодощів, і невелика гірчинка. Колір продукту – світло-жовтий. При цьому у нього практично немає запаху, тому олія комбінується з будь-якими продуктами і не витісняє їх аромати. Олію слід обов'язково збовтувати перед використанням.

Корисні складові мигдалевої олії «Земледар»:

  • Мононенасичена жирна кислота омега-9 (олеїнова) – 65-80%. Олія займає одну з лідируючих позицій за вмістом цього компоненту.
  • Поліненасичена кислота омега-6 (лінолева) – близько 17%. Незамінна для людської життєдіяльності, відіграє важливу роль у функціонуванні клітинних мембран.
  • Вітаміни Е, В2, В4 (холін), В17 (амигдалін) P (біофлавоноїди), К.
  • Мінеральні речовини: залізо, фосфор, цинк, натрій, магній.

Застосування в кулінарії

Олія «Земледар» прекрасно підійде для заправки вже готових страв з рису, м'яса, птиці, різних паст. Відмінно проявить свої корисні властивості в поєднанні з зеленню і овочами. Продукт додають в салати із зеленого листя, овочів, ягід і фруктів. Невелика кількість олії, введеної в тісто, надасть приємного аромату випічці. Її додають в десерти, що не піддаються тепловій обробці.

Поціновувачі олії просто намазують її на хліб і їдять без доповнень, а також роблять веганські або звичайні сморреброди з холодними інгредієнтами. Чудова ідея – використовувати олію не в якості моно-продукту, а змішувати її зі спеціями і ароматними травами. Вона підійде для приготування домашніх майонезів і соусів.

Олію рекомендується вживати людям, які виключили з раціону м'ясо. Кислоти омега-9 в ній майже в два рази більше, ніж в яловичому, свинячому і трісковому жирі. Оптимальна кількість – 1 чайна ложка мигдалевої олії на добу для дорослих. При нагріванні продукту руйнується амигдалін, який позитивно впливає на обмін речовин. Тому небажано піддавати його нагріванню вище + 50°С.

Застосування в косметології

Олія цінувалася з давніх-давен у якості косметичного продукту. За чутками, що ходили у Франції за часів Наполеона, мигдалевою олією для шкіри користувалася Жозефіна, дружина імператора. Вона була старшою за свого чоловіка, але виглядала молодою і квітучою саме завдяки олії.

Вітамін Е в складі продукту уповільнює клітинне старіння, є відомим антиоксидантом. Вітамін F змушує волосся рости, зміцнює його коріння, робить шкіру кращою. Олія є відмінним стимулятором росту волосся і вій. Оптимальний спосіб застосування – втерти невелику кількість продукту в корені, розподілити по довжині і змити через 40-50 хвилин.

Продукт добре себе проявить при догляді за обличчям, областю декольте, п'ятами, ліктями, руками, нігтями. Його можна наносити нерозбавленим, а можна вводити по декілька крапель в тоніки, креми, шампуні, маски для волосся, інші косметичні і доглядові засоби. Олія годиться для будь-якого типу шкіри, але найбільш благодатним бальзамом стане для в'янучої і дуже сухої. Вона пом'якшує і чудово живить ніжну шкіру навколо очей. Перед використанням продукт бажано злегка нагріти (до кімнатної температури або трохи вище).

Олія характеризується регенеруючою, загоюючою і омолоджуючою дією. Вона з легкістю вбирається в шкіру, проникаючи в її глибинні шари і насичуючи корисними речовинами. Ще один корисний ефект мигдалевої олії – регуляція роботи сальних залоз, звуження розширених пор.

Застосування з лікувально-профілактичною метою

Олія стимулює роботу залоз шлунково-кишкового тракту, допомагає перетравлювати важку їжу. У помірних кількостях її рекомендують вживати при гастриті з підвищеною кислотністю, виразці шлунку і дванадцятипалої кишки, розладах шлунково-кишкового тракту. Продукт має легкий проносний ефект, допомагає при метеоризмі і печії.

Інші корисні властивості продукту:

  • Активує природні захисні механізми в людському організмі, зміцнює імунітет.
  • Завдяки протизапальним властивостям використовується при пневмонії, захворюваннях горла, сухому кашлі. Має відхаркувальний ефект.
  • Допомагає запобігти серцево-судинним захворюванням, підтримує тиск на нормальному рівні, зменшує вміст холестерину в крові.
  • Позитивно впливає на нервову систему, допомагає впоратися з безсонням, заспокоїтися.
  • Має cечогінний ефект.
  • Сприяє загоєнню ранок і виразок на шкірі і слизових, в тому числі на слизових шлунку. Рекомендується для зовнішнього застосування при дерматиті, екземі, наслідках сонячних опіків.

Протипоказання

Продукт може викликати індивідуальну непереносимість. Це буває доволі рідко, тому олію використовують в якості масажної навіть для маленьких діток. Однак перед першим застосуванням рекомендуємо провести тест на шкірі. При всій натуральності олія містить активні компоненти.

Мигдалева олія характеризується високою калорійністю. Тому бажано не вживати її в надмірній кількості.

Через легкий сечогінний ефект краще тимчасово виключити олію з раціону у разі прийому лікарських препаратів: вона може зменшувати концентрацію ліків в організмі, швидше їх виводити. Це особливо стосується прийому антибіотиків, антикоагулянтів і препаратів, що знижують тиск. 

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Про товар
Білки 0 г на 100 г продукту
Жири 99,8 г на 100 г продукту
Вуглеводи 0 г на 100 г продукту
Калорійність 884 Ккал на 100 г продукту
Тип упаковки скляна бутилка
Термін зберігання (рекомендований) 6 місяців в темному прохолодному місці
Вирощено (вироблено) власне виробництво
Країна виробник Україна

Відгуки

Напишіть власний відгук

You're reviewing: Мигдального горіха сиродавлена олія

Як мені оцінити цей продукт? *

Оцінка:

Статії

Вас також можуть зацікавити наступні товари

Чіа сиродавлена олія

Чіа сиродавлена олія

Ціна від: 234  грн.