Виробник натуральних продуктів харчування в Україні

 

 

(096) 837 1000
(050) 130 6525

 

Мигдальне борошно

Залишіть відгук про цей товар першими

Мигдальне борошно — продукт переробки зерен солодких мигдальних горіхів, який дуже затребуваний у багатьох національних кухнях. Особливо її цінують кухарі у Франції. Завдяки її здатності поглинати повітряні водяні пари, випічка з такого борошна залишається свіжою набагато довше. Крім того, мигдальна мука володіє кращими показниками поживності і засвоюваності і рекомендується при різних дієтах.
Обліковий номер: P0100323-1

Доступність: Є в наявності

Ціна від: грн.

* Обов'язкові поля

Опис товару

Деталі

Мигдальне борошно виготовляється з мигдального горіха, який попередньо очищується від шкірки та підсушується. У деяких випадках борошно можуть виробляти і з неочищених горіхів, помел в такому випадку стає більш грубим, але готовий продукт містить більшу кількість мікроелементів. Мигдальне борошно — дієтичний продукт, та за багатьма показниками вигідно відрізняється від звичного пшеничного борошна. В першу чергу це мінімальний вміст, або, за деякими даними, повна відсутність клейковини, або глютену, і, навпаки, підвищений вміст кальцію, вітамінів, жирних кислот. Мигдальне борошно «Земледар» проходить мінімальну обробку і тому зберігає в собі практично всі властивості мигдалевого горіха:

  • вміст рослинного білка близько 30% від загальної маси — один з найвищих показників;
  • зміст до 70% жирних олій — джерела енергії та регулятора жирового обміну в організмі людини;
  • вміст вітамінів і мікроелементів, в тому числі вітаміни В, Е, а також кальцій, магній, фосфор.

Як і звичайні мигдальні горіхи, мигдальне борошно — продукт, готовий до вживання. Воно часто використовується не тільки в традиційній випічці, а також у веганських, сироїдних рецептах. На відміну від пшеничного борошна вищого гатунку, мигдальне борошно практично не збільшується в об`ємі в процесі випікання і не деформує готовий продукт, що дозволяє без обмежень використовувати її в складній випічці, рахуючи популярні макаруни, меренги, додавати в різні десерти. Мигдалеве борошно тонкого помелу з горіхів без шкірки можна використовувати для приготування так званого мигдального молока — просто залити його підготовленою водою на ніч. Крім того, мигдальне борошно використовується в якості панірування або обсипки при обсмажуванні м'ясних продуктів, для приготування соусів і навіть для варіння каш. У яких випадках ми рекомендуємо відмовитися від використання пшеничного борошна на користь мигдального? В першу чергу якщо ви маєте:

  • непереносимість глютену;
  • необхідність оптимізувати раціон по БЖУ — слід, однак, пам'ятати, що будь-які горіхи калорійні за рахунок високого вмісту жиру;
  • готувати страви, що не припускають термічну обробку — сироїдні десерти, легкі пудинги на основі збитих вершків, домашні цукерки;
  • нестачу кальцію в щоденному раціоні.

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Про товар
Білки 13,5 г на 100 г продукту
Жири 18,5 г на 100 г продукту
Вуглеводи 13,5 г на 100 г продукту
Калорійність 522 Ккал на 100 г продукту
Тип упаковки Паперовий пакет або мішок
Термін зберігання (рекомендований) 6 місяців
Вирощено (вироблено) Власне виробництво
Країна виробник УкраЇна

Відгуки

Напишіть власний відгук

You're reviewing: Мигдальне борошно

Як мені оцінити цей продукт? *

Оцінка:

Статії