Опис товару
Деталі
Сушений абрикос – особливий сухофрукт, який висушується за допомогою якісної техніки – дегідраторів. Натуральність – головна перевага продукту. Якщо звернути увагу на колір, це зовсім не той яскравий помаранчевий, який ми звикли бачити. Причиною темного кольору сухофрукта є правильне висушування, що говорить про користь та абсолютну органічність продукту.
Користь
Курага є цінним джерелом харчових волокон. Фрукти особливо багаті клітковиною, яка розчиняється в гелеподібній речовині та дбає про роботу кишківника. Процес розчинення допомагає клітковині набути здатності знижувати загальний рівень холестерину. Половина чашки кураги забезпечує 19% добової норми клітковини.
Курага - джерело антиоксидантів, включаючи бета-каротин та вітаміни А, С та Е. Основними флавоноїдами в абрикосах є хлорогенові кислоти. Ці сполуки працюють над нейтралізацією вільних радикалів, які пошкоджують ваші клітини та викликають окислювальний стрес. Цей стан організму пов’язаний з ожирінням, багатьма хронічними захворюваннями та проблемами функціонування серцево-судинної системи.
Абрикоси можуть похвалитися кількома сполуками, які необхідні для здоров'я очей. Вітамін А відіграє життєво важливу роль у запобіганні нічної сліпоти та розладів зору, в той час, як вітамін Е - жиророзчинний антиоксидант, який потрапляє безпосередньо в очі, щоб захистити їх від пошкодження вільними радикалами.
Свіжі абрикоси містять невелику кількість заліза, але курага є більш значущим джерелом. Півсклянки порції сухофрукту забезпечує майже 10 відсотків денної норми.
Дослідження показали, що курага здатна поліпшити згортання крові в організмі. Проте, продукт може бути небезпечним для тих, хто приймає розріджувачі крові, та хто має певні проблеми із серцево-судинною системою.
Вживання
Курага - це швидка, смачна перекуска або легке доповнення до улюбленої страви. Ви можете використовувати їх у своєму раціоні різними способами:
-
Додавати в кашу та гранолу
-
Їсти протягом тренувань та дієти
-
Нарізати і додавати в йогурт або салат
-
Використовувати в джемах
-
Додавати до десертів, пирогів, тортів та випічки
-
Тушкувати з м'ясом, наприклад, куркою або яловичиною
Готуйте з користю!
Додаткова інформація
Додаткова інформація
Про товар |
|
---|