Виробник натуральних продуктів харчування в Україні з 2010 року

 

(096) 837 1000
(050) 130 6525

 

Курага узбецька

Залишіть відгук про цей товар першими

Курага - це зневоднені свіжі абрикоси. Сухофрукт – щедре джерело важливих поживних речовин, серед яких клітковина, калій та антиоксидантні каротиноїди. Завдяки процесу сушіння, курага має багатший вміст поживних речовин, ніж свіжий фрукт. Основними перевагами кураги для здоров’я є здатність покращувати стан шкіри, зір та роботу дихальної системи, сприяти щільності кісток та стимулювати кровообіг.

Обліковий номер: Z0390-01
Повідомити про надходження

Доступність: Очікується

Ціна від: 30  грн.

Опис товару

Деталі

Сушений абрикос – особливий сухофрукт, який висушується за допомогою якісної техніки – дегідраторів. Натуральність – головна перевага продукту. Якщо звернути увагу на колір, це зовсім не той яскравий помаранчевий, який ми звикли бачити. Причиною темного кольору сухофрукта є правильне висушування, що говорить про користь та абсолютну органічність продукту.

Користь

Курага є цінним джерелом харчових волокон. Фрукти особливо багаті клітковиною, яка розчиняється в гелеподібній речовині та дбає про роботу кишківника. Процес розчинення допомагає клітковині набути здатності знижувати загальний рівень холестерину. Половина чашки кураги забезпечує 19% добової норми клітковини.

Курага - джерело антиоксидантів, включаючи бета-каротин та вітаміни А, С та Е. Основними флавоноїдами в абрикосах є хлорогенові кислоти. Ці сполуки працюють над нейтралізацією вільних радикалів, які пошкоджують ваші клітини та викликають окислювальний стрес. Цей стан організму пов’язаний з ожирінням, багатьма хронічними захворюваннями та проблемами функціонування серцево-судинної системи.

Абрикоси можуть похвалитися кількома сполуками, які необхідні для здоров'я очей. Вітамін А відіграє життєво важливу роль у запобіганні нічної сліпоти та розладів зору, в той час, як вітамін Е - жиророзчинний антиоксидант, який потрапляє безпосередньо в очі, щоб захистити їх від пошкодження вільними радикалами.

Свіжі абрикоси містять невелику кількість заліза, але курага є більш значущим джерелом. Півсклянки порції сухофрукту забезпечує майже 10 відсотків денної норми.

Дослідження показали, що курага здатна поліпшити згортання крові в організмі. Проте, продукт може бути небезпечним для тих, хто приймає розріджувачі крові, та хто має певні проблеми із серцево-судинною системою.

Вживання

Курага - це швидка, смачна перекуска або легке доповнення до улюбленої страви. Ви можете використовувати їх у своєму раціоні різними способами:

  • Додавати в кашу та гранолу

  • Їсти протягом тренувань та дієти

  • Нарізати і додавати в йогурт або салат

  • Використовувати в джемах

  • Додавати до десертів, пирогів, тортів та випічки

  • Тушкувати з м'ясом, наприклад, куркою або яловичиною

Готуйте з користю!

 

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Про товар
Білки 0.6 г на 100 г продукту
Жири 0.2 г на 100 г продукту
Вуглеводи 71 г на 100 г продукту
Калорійність 260 Ккал на 100 г продукту
Застосування В кулінарії
Тип упаковки Паперовий крафт-пакет або мішок
Термін зберігання (рекомендований) 6 місяців
Вирощено (вироблено) еко-господарство
Країна виробник Узбекистан

Відгуки

Напишіть власний відгук

You're reviewing: Курага узбецька

Як мені оцінити цей продукт? *

Оцінка:

Статії