Опис товару
Деталі
Кунжут – лідер по вмісту кальцію, насіння сприяє укріпленню костей і хрящів, а також покращує стан зубів. Так як борошно виготовляється з макухи, там залишається чимала частка поживних речовин. Борошно на 40% складається з рослинного білка, та насичене мінералами та вітамінами:
-
вітамін В1 сприяє покращенню розумової активності та підвищення настрою Вітамін важливий дітям та вагітним, так як нормалізує сон та позбавляє від дратівливості
-
вітамін тіамін необхідний для нормального травлення та доброго обміну речовин. Його радять вживати для запобігання гіповітамінозу та серцево-судинних захворювань
-
ніацинова кислота відіграє важливу роль у процесі обміну речовин, розщеплює їжу на білки, жири та вуглеводи. Кислота знижує рівень холестерину в крові та дбає про заспокоєння нервів
-
магній покращує стан шкіри, очищає організм від шлаків, попереджає захворювання суглобів
-
пектини і клітковина нормалізують баланс кишкової мікрофлори, покращують перистальтику ШКТ і виводять з організму шлаки і токсини.
Кунжутне борошно стане корисним, смачним додатком до ваших кулінарних витворів. Борошно можна використовувати для приготування різноманітної випічки – солодкої та солоної. Додавати цей продукт можна і до основних страв – пасти, крем-супа, лазаньї, запіканки, салату та ваших улюблених страв. Збагачуйтесь вітамінами та мікроелементами, готуючи поживний сніданок – млинці, кашу чи сирники з кунжутного борошна. Смачного!
Додаткова інформація
Додаткова інформація
Про товар |
|
---|