Виробник натуральних продуктів харчування в Україні

 

 

(096) 837 1000
(050) 130 6525

 

Кунжутне жорнове борошно

Залишіть відгук про цей товар першими

Кунжутне борошно виготовляється  способом подрібнення макухи, що залишається після витискання олії методом холодного віджиму. Борошно має високу енергетичну цінність - містить велику кількість вітамінів та поживних речовин. В старовину насіння кунжуту називали смачним шляхом до безсмертя, адже продукт має багатий мінеральний склад. Борошно використовують для приготування не тільки кондитерських виробів та випічки, але й основних страв та салатів. Кунжутне борошно надає стравам тонкого горіхового аромату та ніжного смаку. Кунжутне борошно не містить глютену, тому підійде для дієти людям, які страждають від целіакії.

Обліковий номер: P0100500-1

Доступність: Є в наявності

Ціна від: 32  грн.

* Обов'язкові поля

Опис товару

Деталі

Кунжут – лідер по вмісту кальцію, насіння сприяє укріпленню костей і хрящів, а також покращує стан зубів. Так як борошно виготовляється з макухи, там залишається чимала частка поживних речовин. Борошно на 40% складається з рослинного білка, та насичене мінералами та вітамінами:

  • вітамін В1 сприяє покращенню розумової активності та підвищення настрою Вітамін важливий дітям та вагітним, так як нормалізує сон та позбавляє від дратівливості

  • вітамін тіамін необхідний для нормального травлення та доброго обміну речовин. Його радять вживати для запобігання гіповітамінозу та серцево-судинних захворювань

  • ніацинова кислота відіграє важливу роль у процесі обміну речовин, розщеплює їжу на білки, жири та вуглеводи. Кислота знижує рівень холестерину в крові та дбає про заспокоєння нервів

  • магній покращує стан шкіри, очищає організм від шлаків, попереджає захворювання суглобів

  • пектини і клітковина нормалізують баланс кишкової мікрофлори, покращують перистальтику ШКТ і виводять з організму шлаки і токсини.

Кунжутне борошно стане корисним, смачним додатком до ваших кулінарних витворів. Борошно можна використовувати для приготування різноманітної випічки – солодкої та солоної. Додавати цей продукт можна і до основних страв – пасти, крем-супа, лазаньї, запіканки, салату та ваших улюблених страв. Збагачуйтесь вітамінами та мікроелементами, готуючи поживний сніданок – млинці, кашу чи сирники з кунжутного борошна. Смачного!

 

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Про товар
Білки 28,08 г на 100 г продукту
Жири 13 г на 100 г продукту
Вуглеводи 11 г на 100 г продукту
Калорійність 390 Ккал на 100 г продукту
Застосування кулінарія
Тип упаковки Паперовий крафт-пакет або мішок
Термін зберігання (рекомендований) 6 місяців
Вирощено (вироблено) еко-господарство
Країна виробник Україна

Відгуки

Напишіть власний відгук

You're reviewing: Кунжутне жорнове борошно

Як мені оцінити цей продукт? *

Оцінка:

Статії