Виробник натуральних продуктів харчування в Україні з 2010 року

 

(096) 837 1000
(050) 130 6525

 

Кунжутне жорнове борошно

Станьте першими в оцінці цього товару

Кунжутне борошно виготовляється  способом подрібнення макухи, що залишається після витискання олії методом холодного віджиму. Борошно має високу енергетичну цінність - містить велику кількість вітамінів та поживних речовин. В старовину насіння кунжуту називали смачним шляхом до безсмертя, адже продукт має багатий мінеральний склад. Борошно використовують для приготування не тільки кондитерських виробів та випічки, але й основних страв та салатів. Кунжутне борошно надає стравам тонкого горіхового аромату та ніжного смаку. Кунжутне борошно не містить глютену, тому підійде для дієти людям, які страждають від целіакії.

Обліковий номер: P0100500-1
Повідомити про надходження

Доступність: Відсутні на складі

Ціна від: 32  грн.

Опис товару

Деталі

Кунжут – лідер по вмісту кальцію, насіння сприяє укріпленню костей і хрящів, а також покращує стан зубів. Так як борошно виготовляється з макухи, там залишається чимала частка поживних речовин. Борошно на 40% складається з рослинного білка, та насичене мінералами та вітамінами:

  • вітамін В1 сприяє покращенню розумової активності та підвищення настрою Вітамін важливий дітям та вагітним, так як нормалізує сон та позбавляє від дратівливості

  • вітамін тіамін необхідний для нормального травлення та доброго обміну речовин. Його радять вживати для запобігання гіповітамінозу та серцево-судинних захворювань

  • ніацинова кислота відіграє важливу роль у процесі обміну речовин, розщеплює їжу на білки, жири та вуглеводи. Кислота знижує рівень холестерину в крові та дбає про заспокоєння нервів

  • магній покращує стан шкіри, очищає організм від шлаків, попереджає захворювання суглобів

  • пектини і клітковина нормалізують баланс кишкової мікрофлори, покращують перистальтику ШКТ і виводять з організму шлаки і токсини.

Кунжутне борошно стане корисним, смачним додатком до ваших кулінарних витворів. Борошно можна використовувати для приготування різноманітної випічки – солодкої та солоної. Додавати цей продукт можна і до основних страв – пасти, крем-супа, лазаньї, запіканки, салату та ваших улюблених страв. Збагачуйтесь вітамінами та мікроелементами, готуючи поживний сніданок – млинці, кашу чи сирники з кунжутного борошна. Смачного!

 

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Про товар
Білки 28,08 г на 100 г продукту
Жири 13 г на 100 г продукту
Вуглеводи 11 г на 100 г продукту
Калорійність 390 Ккал на 100 г продукту
Застосування кулінарія
Тип упаковки Паперовий крафт-пакет або мішок
Термін зберігання (рекомендований) 6 місяців
Вирощено (вироблено) еко-господарство
Країна виробник Україна

Відгуки

Напишіть власний відгук

You're reviewing: Кунжутне жорнове борошно

Як мені оцінити цей продукт? *

Оцінка:

Статії