Виробник натуральних продуктів харчування в Україні

 

 

(096) 837 1000
(050) 130 6525

 

Шоколадна паста "Кунжутна", 200 г

Залишіть відгук про цей товар першими

Шоколадна паста Кунжутна — це поєднання двох улюблених смаків: шоколаду й хрусткого, злегка обсмаженого кунжутного насіння. Кунжут, або сезам, це одна з найдавніших олійних рослин, яку почали обробляти за тисячоліття до нашої ери. Він є одним з лідерів серед харчових продуктів, в тому числі і тваринного походження, за змістом кальцію, і тому особливо рекомендується молодим організмам, що ще ростуть.
Обліковий номер: P0596
Повідомити про надходження Повідомити про надходження

Доступність: Очікується

130  грн.

Опис товару

Деталі

Шоколадна паста Кунжутна: ми змішали для вас какао і кунжут — смачно і дуже корисно! Відсутність або мінімальний вплив термічної обробки дозволяє зберегти в кожному інгредієнті максимальну кількість корисних активних речовин. Шоколадні пасти «Земледар» готуються зі свіжих продуктів без додавання цукру, стабілізаторів і смакових добавок і тому ми не рекомендуємо розтягувати задоволення. Завдяки кунжуту шоколадна паста містить:

  • велику кількість кальцію — на кожні 100 грам кунжуту є більше 900 мг цього найважливішого для розвитку людського організму елемента, що становить добову дозу для дорослого;
  • сукупність вітамінів і мікроелементів, включаючи вітаміни А і С і залізо;
  • велику кількість жирних олій, антиоксидантів, а також білки й розчинні вуглеводи.

Слід зазначити, що для того, щоб кунжут в повній мірі проявив свої корисні якості, його необхідно злегка прожарити. Ми в точності дотримуємося технологічного процесу й тому можемо гарантувати кращі смакові та поживні характеристики наших продуктів.

Кунжут — один з найпопулярніших інгредієнтів солодкої випічки ті безлічі десертів, як ті, що прийшли до нас з Азії, так і створених сучасними шеф-кухарями. Ми пропонуємо вам використовувати кунжутну шоколадну пасту для приготування мигдальних цукерок. Вам знадобиться:

  • очищений мигдаль;
  • мигдальне борошно, яке можна знайти на нашому сайті в розділі «Борошно жорнове»;
  • шоколадна паста Кунжутна;
  • кунжут.

З однієї банки шоколадної пасти можна зробити 20-30 цукерок. До пасті кімнатної температури потрібно додати 2-3 столових ложки мигдального борошна й перемішати до однорідного стану. Отримана маса повинна стати пластичною. Чистими вологими руками або руками в спеціальних рукавичках взяти чайну ложку пасти, розрівняти її на долоні, покласти в середину маси мигдальний горіх, сформувати кульку та обваляти її в кунжуті. Перед вживанням цукерки варто покласти до холодильнику не менш, чим на годину.

Шоколадна паста — це прекрасне доповнення до щоденного раціону, але вона не повинна ставати основною його частиною. Кожен з компонентів пасти — це натуральний продукт, який містить білки, та може викликати алергічні реакції; в меді міститься велика кількість вуглеводів, в кунжуті — рослинного жиру. Як і будь-який інший продукт, шоколадну пасту варто вживати в помірних кількостях.

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Об'єм 200 мл в банці
Країна виробник Україна
Про товар
Білки 18,3 г на 100 г продукту
Жири 14,4 г на 100 г продукту
Вуглеводи 46,2 г на 100 г продукту
Калорійність 585 Ккал на 100 г продукту
Вміст какао 20 %
Склад Какао терте, клітковина кунжутна, кунжутна олія холодного тиснення, мед.
Тип упаковки Стікляна бутилка
Термін зберігання (рекомендований) 6 місяців
Вирощено (вироблено) Власне виробництво
Країна виробник УкраЇна

Відгуки

Напишіть власний відгук

You're reviewing: Шоколадна паста "Кунжутна", 200 г

Як мені оцінити цей продукт? *

Оцінка:

Статії