Опис товару
Деталі
Шоколадна паста Кунжутна: ми змішали для вас какао і кунжут — смачно і дуже корисно! Відсутність або мінімальний вплив термічної обробки дозволяє зберегти в кожному інгредієнті максимальну кількість корисних активних речовин. Шоколадні пасти «Земледар» готуються зі свіжих продуктів без додавання цукру, стабілізаторів і смакових добавок і тому ми не рекомендуємо розтягувати задоволення. Завдяки кунжуту шоколадна паста містить:
- велику кількість кальцію — на кожні 100 грам кунжуту є більше 900 мг цього найважливішого для розвитку людського організму елемента, що становить добову дозу для дорослого;
- сукупність вітамінів і мікроелементів, включаючи вітаміни А і С і залізо;
- велику кількість жирних олій, антиоксидантів, а також білки й розчинні вуглеводи.
Слід зазначити, що для того, щоб кунжут в повній мірі проявив свої корисні якості, його необхідно злегка прожарити. Ми в точності дотримуємося технологічного процесу й тому можемо гарантувати кращі смакові та поживні характеристики наших продуктів.
Кунжут — один з найпопулярніших інгредієнтів солодкої випічки ті безлічі десертів, як ті, що прийшли до нас з Азії, так і створених сучасними шеф-кухарями. Ми пропонуємо вам використовувати кунжутну шоколадну пасту для приготування мигдальних цукерок. Вам знадобиться:
- очищений мигдаль;
- мигдальне борошно, яке можна знайти на нашому сайті в розділі «Борошно жорнове»;
- шоколадна паста Кунжутна;
- кунжут.
З однієї банки шоколадної пасти можна зробити 20-30 цукерок. До пасті кімнатної температури потрібно додати 2-3 столових ложки мигдального борошна й перемішати до однорідного стану. Отримана маса повинна стати пластичною. Чистими вологими руками або руками в спеціальних рукавичках взяти чайну ложку пасти, розрівняти її на долоні, покласти в середину маси мигдальний горіх, сформувати кульку та обваляти її в кунжуті. Перед вживанням цукерки варто покласти до холодильнику не менш, чим на годину.
Шоколадна паста — це прекрасне доповнення до щоденного раціону, але вона не повинна ставати основною його частиною. Кожен з компонентів пасти — це натуральний продукт, який містить білки, та може викликати алергічні реакції; в меді міститься велика кількість вуглеводів, в кунжуті — рослинного жиру. Як і будь-який інший продукт, шоколадну пасту варто вживати в помірних кількостях.
Додаткова інформація
Додаткова інформація
Об'єм | 200 мл в банці | ||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Країна виробник | Україна | ||||||||||||||||||||||||
Про товар |
|