У сучасному світі ми вже звикли до швидкого ритму життя, і чим далі, тим все менше у людей залишається часу на приготування їжі, але ж так хочеться при найменших затратах зусиль, отримувати якомога більше користі від їжі, що споживається. Одним з найпопулярніших видів сніданків і ситних перекусів є пластівці, які насичені великою кількістю поживних речовин і вітамінів А, Е і безліччю інших, не менш корисних. У них так само міститься клітковина, яка сприяє поліпшенню травлення і стимулювання роботи шлунково-кишкового тракту. Пластівці збагачені амінокислотами, які сприятливо впливають на емоційний стан людини, роблячи настрій хорошим.
Заряд енергії та бадьорості на цілий день, прискорення працездатності мозку, підвищення рівня уважності й зосередженості уваги, поліпшення пам'яті, профілактика утворення пухлин, зміцнення м'язових тканин і нервових клітин, економія часу - все це Ви отримаєте як приємний бонус, забезпечуючи організм смачними пластівцями.
Спосіб приготування:
Крок 1 - ретельно промити пластівці Крок 2 - ми пропонуємо три варіанти приготування: 1) Залити окропом (70-80°C) та залишити настоятися на 15 хв. Пропорції потрібно підбирати індивідуально. 3) Залити на ніч кефіром/йогуртом та поставити в холодильник 4) Для тих, хто любить дуже м'які пластівці - проварити суміш 5-10 хв. Крок 3 - незалежно від способу приготування додати за смаком сухофрукти, горішки, ягоди, мед. Порада: пластівці можна міксувати між собою.