Виробник натуральних продуктів харчування в Україні

 

 

(096) 837 1000
(050) 130 6525

 

Фундукове борошно

Залишіть відгук про цей товар першими

Фундукове борошно — це розмелені очищені горіхи фундука, або ліщини. Найчастіше борошно з фундука використовується в кондитерській галузі, але на його основі можна готувати і інші страви — супи, гарніри, різноманітні соуси. Особливо популярний цей продукт в середземноморській кухні та, можливо, вперше з'явився в Греції. Фундукове борошно дуже корисне, тому що навіть після переробки фундук не втрачає своїх властивостей.
Обліковий номер: P0100310-1

Доступність: Є в наявності

Ціна від: 498  грн.

* Обов'язкові поля

Опис товару

Деталі

Фундукове борошно зберігає в собі властивості фундука — горіха, який ми знаємо як ліщину, або лісовий горіх. Один з найпопулярніших горіхів у наших широтах, фундук росте в кожному місті практично сам по собі, зустрічається практично на будь-якому столі в кожній родині. Тим більше дивно, що борошно з фундука поширене зовсім не так широко, як можна було цього очікувати. Як і цільні горіхи, борошно містить:

  • близько 70% рослинних олій, що необхідні для нормального функціонування людського організму;
  • близько 18% білка, що добре засвоюється;
  • близько 5% натурального цукру;
  • вітамін Е, вітаміни групи В, солі мінералів.

Всупереч поширеній помилці, фундукове борошно — це не залишок виробництва фундучної олії. Макуха, що залишається після екстракції олії, йде у виробництво халви. А для приготування борошна використовуються саме цільні горіхи, які очищаються від жорсткої зовнішньої шкаралупи, найчастіше очищаються від внутрішньої темної шкірки, обсмажуються на сковороді або підсушуються у духовці, після чого подрібнюються. «Земледар» пропонує фундукове борошно оптимального помелу, який дозволяє використовувати його в безлічі блюд. Всупереч стереотипам, борошно з горіхів може використовуватися не тільки для солодкої випічки, кремів і десертів. Ось лише невеликий перелік інших страв з використанням фундукового борошна:

  • білі гарячі соуси на кшталт бешамелю — фундукове борошно використовується замість пшеничного, технологія приготування залишається тією ж;
  • страви з лісовими грибами — обсмажений з грибами подрібнений горіх віддає страві свій аромат, але не забиває смак головного інгредієнту;
  • галушки, кнедлі — фундукове борошно робить готовий продукт менш клейким та надає йому цікавий присмак;
  • будь-яке інше блюдо, де в якості згущувача традиційно використовують звичайну муку.

Крім того, слід зазначити, що борошно з фундука — безглютеновий продукт і може з успіхом замінити пшеничне борошно в різноманітних стравах. Пропорції використання фундучного борошна в випічці дещо відрізняються від пропорцій звичайного борошна, так що слід брати до уваги, що борошно з горіхів в процесі приготування практично не збільшується в об`ємі і тому в рецепті краще брати більшу його кількість.

 

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Про товар
Білки 12,5 г на 100 г продукту
Жири 16,5 г на 100 г продукту
Вуглеводи 10,5 г на 100 г продукту
Калорійність 661 Ккал на 100 г продукту
Тип упаковки Паперовий крафт-пакет або мішок
Термін зберігання (рекомендований) 6 місяців
Вирощено (вироблено) Власне виробництво
Країна виробник УкраЇна

Відгуки

Напишіть власний відгук

You're reviewing: Фундукове борошно

Як мені оцінити цей продукт? *

Оцінка:

Статії