Виробник натуральних продуктів харчування в Україні з 2010 року

 

(096) 837 1000
(050) 130 6525

 

Рис дикий червоний

Станьте першими в оцінці цього товару

Дикий червоний рис - нешліфований злак, що завдяки оболонці містить в собі велику кількість вітамінів та мінералів. Диким його називають тому, що його отримують незвичним способом. Зерна збирають вручну на спеціальних суднах з рослин, які ростуть у мілких водоймах. Цей злак вважається цінним та доволі рідкісним. Завдяки оболонці зерна не тільки зберігають користь, але й залишаються розсипчастими після приготування. Солодкуватий смак, горіховий аромат та насичене забарвлення стануть родзинкою будь-якої страви.

Обліковий номер: Z0291-01

Доступність: Є в наявності

Ціна від: 46  грн.

* позначені обов'язкові поля

Опис товару

Деталі

Серед великої різноманітності видів рису червоний сорт можна виділити, як найситніший. Колір може варіюватися від світло-червоного до брунатного відтінку. Перед тим, як потрапити до нас, рис проходить мінімальну обробку, що зберігає закладений природою вміст. До складу входять вітаміни групи В та Е, антиоксиданти та мінерали - магній, кальцій та залізо. 

До корисних властивостей відносяться:

  • Зниження рівня цукру в крові 

  • Врегулювання рівня холестерину

  • Покращення стану шкіри та збереження її молодості

  • Швидке угамування голоду і тривале почуття ситості

Як готувати дикий рис?

Дикий рис потрібно замочувати хоча б на декілька годин, але найкраще - на ніч. Пропорції приготування: на 1 склянку рису вам знадобиться 3 склянки води. Час приготування на невеликому вогні під кришкою - 40 хвилин. Зерна досить тверді, тому довше вбирають рідину. Готовий рис набуває ще червонішого відтінку, і прикрасить своєю яскравістю кожну страву.

Смакові властивості

На вигляд рис - тонкий, довгий та насиченого забарвлення, а смак - злегка горіховий та солодкий. Дикий рис добре поєднується з м'ясом, рибою, грибами і різними овочами. З нього можна приготувати кашу на кокосовому молоці, салат з овочами, суп, ризотто і багато інших страв.

Червону рисову кашу подають у вишуканих ресторанах як гарнір до м'яса і риби. Червоний рис ідеально підходить для фарширування овочів. 

Експериментуйте з користю і задоволенням!

 

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Про товар
Білки 10,5 г на 100 г продукту
Жири 2,5 г на 100 г продукту
Вуглеводи 70 г на 100 г продукту
Калорійність 362 Ккал на 100 г продукту
Застосування В кулінарії
Тип упаковки Паперовий крафт-пакет або мішок
Термін зберігання (рекомендований) 6 місяців
Вирощено (виготовлено) еко-господарство
Країна виробник Індія

Відгуки

Напишіть власний відгук

You're reviewing: Рис дикий червоний

Як мені оцінити цей продукт? *

Оцінка:

Статії