Виробник натуральних продуктів харчування в Україні

 

 

(096) 837 1000
(050) 130 6525

 

Сочевиця червона органічна

Залишіть відгук про цей товар першими

Червона сочевиця краще за інші бобові підходить для пророщування. Білок сочевиці відмінно засвоюється організмом, в ній багато вітамінів групи В, калію, кальцію, заліза, незамінних амінокислот. Сочевиця підходить для приготування вегетаріанських страв - супів, пюре. Боби мають виражений горіховий присмак.
Обліковий номер: Z0100049-1

Доступність: Є в наявності

Ціна від: 34  грн.

* Обов'язкові поля

Опис товару

Деталі

Червона сочевиця відмінно підходить для пророщування: її паростки, незважаючи на невисоку калорійність, містять велику кількість мінералів і вітамінів. Сочевиця використовується в їжу вже понад 5 тисяч років, її культивування почалося в Азії і на півдні Європи. У багатьох країнах цих регіонів саме страви з червоної сочевиці прийнято вважати ознакою достатку і благополуччя господарів будинку. Сочевиця багата рослинним білком, залізом, марганцем, калієм, фосфором і іншими мікроелементами. Вживання її в їжу рекомендується при захворюваннях серцево-судинної, нервової системи, а також при хворобах шлунково-кишкового тракту і сечостатевої системи.

Проростки сочевиці використовують як інгредієнт свіжих поживних салатів, наприклад, з кольрабі, а також в якості одного з інгредієнтів супів-пюре, куди також можна додати томат, яблуко і кріп - з ними злегка пряний смак проростків відмінно гармонує. Саме червона сочевиця проростає швидше за інші сорти. Для цього слід залити її на шість-сім годин чистою питною водою, а потім злити воду і залишити боби під не до кінця закритою кришкою на 12 годин, за цей час потрібно буде промити сочевицю два або три рази.

Властивості

  • допомагає боротися з анемією за рахунок вмісту великої кількості заліза,
  • є джерелом калію, важливого для роботи серця і кровотворення,
  • знижує рівень цукру в крові,
  • боби не накопичують нітрати і пестициди, радіонукліди,
  • навіть після кулінарної обробки зберігається велика частина поживних речовин і вітамінів,
  • невисока калорійність сочевиці робить її придатною для вживання під час розвантажувальних днів і дієт.

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Про товар
Білки 24.3 г на 100 г продукту
Жири 1.9 г на 100 г продукту
Вуглеводи 48.8 г на 100 г продукту
Калорійність 297 Ккал на 100 г продукту
Застосування зелені паростки, проростки, хлібці
Сертифікат Органік стандарт Україна
Тип упаковки Паперовий крафт-пакет або мішок
Термін зберігання (рекомендований) 6 місяців
Вирощено (вироблено) еко-господарство
Країна виробник УкраЇна

Відгуки

Напишіть власний відгук

You're reviewing: Сочевиця червона органічна

Як мені оцінити цей продукт? *

Оцінка:

Статії